Redactie - 17 februari 2018

Meer vraag naar Veeam Backup

Meer vraag naar Veeam Backup image

Veeam signaleert een groei van Veeam Backup for Microsoft Office 365. Sinds de introductie van het product hebben meer dan 25.000 organisaties de software gedownload, wat zich laat vertalen in meer dan 2,3 miljoen Microsoft Office 365-gebruikers. Van het tweede tot het derde kwartaal van 2017 groeide de verkoop van Veeam Backup for Microsoft Office 365 met 83 procent. Van het derde tot het vierde kwartaal van 2017 namen de verkopen zelfs toe met 327 procent dankzij de introductie van Veeam Backup for Microsoft Office 365 v1.5. Deze groei vergroot Veeams algehele momentum en zorgt voor vier opeenvolgende kwartalen van groei.

Veeam Backup for Microsoft 365 geeft organisaties extra mogelijkheden om hun data te beschermen, bovenop de automatische datareplicatie die Microsoft biedt voor zijn datacenters en het native herstelvermogen in Office 365. Deze combinatie maakt dat bedrijven volledige controle over hun data hebben en dat deze altijd beschikbaar is voor hun gebruikers.

Nu steeds meer bedrijven bedrijfskritische diensten naar de cloud verplaatsen, ligt er een grote kans voor bedrijven die de databescherming en -beschikbaarheid kunnen leveren, die in deze omgeving nodig zijn.

Paul Mattes, vicepresident Global Cloud Group van Veeam: “Het is een grote vergissing als je denkt dat grote ondernemingen zich niet langer zorgen hoeven te maken over de beschikbaarheid en het beschermen van hun data in de cloud. Nu organisaties steeds vaker overstappen op cloudapplicaties als Microsoft Office 365, moeten ze duidelijk vaststellen wie waarvoor verantwoordelijk is. Microsoft neemt bijvoorbeeld het beheer van de infrastructuur die gebouwd is onder Office 365 voor zijn rekening, terwijl bedrijven volledige controle over hun data hebben en zo beschikbaarheid voor hun gebruikers kunnen garanderen en kunnen voldoen aan compliance-eisen en wet- en regelgeving.”

Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Arctic Wolf BN Gated Content

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!