Wouter Hoeffnagel - 21 maart 2018

D-Link lanceert smart power oplossingen met Amazon Alexa, IFTTT en Google Assistant integratie

D-Link kondigt de beschikbaarheid aan de DSP-W115 Smart Plug en DSP-W245 Power Strip. Deze nieuwe smart power oplossingen van D-Link man het mogelijk huishoudelijke apparaten te bedienen en te bewaken. Dankzij de integratie met Amazon Alexa, Google Assistant en IFTTT, kan aangesloten apparatuur via de mydlink-app worden gekoppeld aan andere populaire smarthome ecosystemen.

Met de DSP-W245 kun je eenvoudig het stroomverbruik van aangesloten apparaten controleren en beheren. Daarnaast beschermt de oplossing apparatuur tegen oververhitting en overspanning. De mydlink-app biedt niet alleen gedetailleerde statistische informatie over hoeveel stroom elk apparaat verbruikt, maar verzendt bijvoorbeeld ook pushmeldingen op het moment dat er een apparaat automatisch is uitgeschakeld vanwege oververhitting.

De mydlink-app biedt de volgende mogelijkheden:

  • Schakel eenvoudig je huishoudelijke apparaten aan of uit via een smart device, waar je ook bent. Je kunt hierbij ook een specifiek tijdstip of een schema instellen.
  • Stuur je huishoudelijke apparaten aan met je stem via smart speakers als Amazon Echo en Google Assistant.
  • Ontvang pushmeldingen wanneer producten automatisch worden in- of uitgeschakeld.
  • Eenvoudige set-up en verbinding via een al bestaand Wi-Fi netwerk.
  • IFTTT-integratie.

Beschikbaarheid

Beide producten zijn per direct verkrijgbaar. De DSP-W115 voor een adviesprijs van EURO 39,95 incl. BTW, de DSP-W245 voor een adviesprijs van EURO 124,95 incl. BTW.

Doe mee met Dutch IT Cloud Survey 2023 BW vierkant tot 31 mei 2023 SLTN Vierkant
ALSO BN start week 21

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!