Witold Kepinski - 25 april 2018

T-Systems optimaliseert organisatie

T-Systems optimaliseert organisatie image

T-Systems heeft zijn nieuwe organisatie bekend gemaakt. Ceo Adel Al-Saleh (foto) schetste in de Hannover Messe zijn plannen voor een uitgebreide koerswijziging om van T-Systems weer een succesvol digitaal bedrijf te maken.

T-Systems, de dochteronderneming van Deutsche Telekom, is bezig met een herstructurering. De omzet van T-Systems daalde in 2017 met 1,1 procent tot 6,9 miljard euro en daarom moeten zaken worden geoptimaliseerd.

Adel Al-Saleh smelt nu drie drie afdelingen samen in de nieuwe eenheid Digital Solutions. Bijna 5.000 werknemers zullen daar in de toekomst werken waarbij cloud services en IT-beveiliging de groeigebieden zijn om klanten te helpen in hun digitale transformatie.

T-Systems wil zichzelf indelen op basis van de productgroepen zoals digitale oplossingen, de integratie van SAP-systemen, public cloud services, security en IoT. Het doel is om tegen 2020 als geheel winstgevend te zijn.

Verder wordt de samenwerking met Microsoft waarbij op Azure onder andere SAP applicaties kunnen runnen in datacenters in Duitsland.

Trend Micro BW week 20 rm 23-2023 Trend Micro  BW Risk to Resilience World Tour week 20 tm 23-2023
ALSO CTV BW 30-05-2023 t/m 06-03-2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!