Redactie - 15 juni 2018

Ivanti beloont partners met de 2018 Partner of the Year Awards

Ivanti beloont partners met de 2018 Partner of the Year Awards image

Ivanti, het bedrijf dat IT samenbrengt voor beter beheer en betere beveiliging van de digitale werkplek, kondigt de winnaars van de 2018 Partner of the Year Awards, EMEA aan. De awards werden uitgereikt tijdens een ceremonie op de Ivanti Interchange18 in Madrid.

“Ivanti beloont graag het succes en de passie van partners die onze visie propageren. De visie om IT-silo’s te doorbreken en IT samen te brengen door verbeterd inzicht en het automatiseren van processen,” zegt James Anderson, Area Vice President, EMEA Channel bij Ivanti. “Onze Partners of the Year hebben een aanzienlijke bijdrage geleverd aan onze zakelijke groei en bieden een indrukwekkende toewijding en expertise aan onze wederzijdse klanten.”

“Ivanti blijft zijn toewijding aan de verkoopkanalen tonen, met de geboden middelen, de samenwerking in het partner-ecosysteem en de programma’s die ons helpen om een bloeiende onderneming te bouwen rond hun oplossingen om IT samen te brengen,” zegt Pascal Stam, Alliance Manager bij Comparex. “We zijn vereerd met twee Ivanti awards: EMEA Partner of the Year en EMEA Identity Partner of the Year.”

“We zijn erg blij met deze award van Ivanti,” zegt Mukesh Gupta, CEO & Founder van e92plus. “Hij staat symbool voor ons voortdurende en succesvolle partnerschap. We zien een snelle groei van de omzet met Ivanti en we kijken uit naar de toekomst met de Unified IT roadmap.”

“Blue Turtle Technologies kent een lange geschiedenis als partner van Ivanti en de vorige incarnaties van het merk. We zijn zeer dankbaar voor de EMEA IT Service Management Partner of the Year award,” zegt Tom Erlank, Business Unit Head bij Blue Turtle. “Een grote opsteker voor ons team, dat onvermoeibaar werkt om ons succesvol te maken.”

“Softcat is zeer tevreden met de Ivanti EMEA Security Partner of the Year award,” zegt James Baker, Alliances Director bij Softcat. “Ivanti levert de oplossingen die onze klanten nodig hebben bij het verenigen van hun IT en bij de beveiligingsinspanningen voor het betere beheer en de grotere veiligheid die ze nodig hebben voor hun digitale werkplek.”

De 2018 Ivanti Partner of the Year Awards, EMEA zijn:

EMEA Partner of the Year – Comparex
EMEA Distributor of the Year – Dupaco
EMEA Identity Partner of the Year – Comparex
EMEA UWM Partner of the Year – Computacenter
EMEA ITSM Partner of the Year – Blue Turtle
EMEA UEM Partner of the Year – Invent
EMEA Security Partner of the Year – Softcat
EMEA Security Distributor of the Year – E92
EMEA Services Partner of the Year – Easy Desk
EMEA Consultancy Partner of the Year – IT Value
EMEA Partner Sales Person of the Year – Harry Krueger, Invent
EMEA Partner Project of the Year – TUV Nord

Het Ivanti Partnerprogramma, dat vorig jaar nog werd verbeterd met uitgebreide activatiemiddelen voor diverse type partners, biedt programma’s voor managed service providers (MSP’s), Expert Solution Providers (ESP’s) en Consultancy Partners, alliance partners en distributiepartners.

ijk voor meer informatie over het Ivanti Partnerprogramma op https://www.ivanti.com/en-US/partners.

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Netgear banner liggend start week 14

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!