Witold Kepinski - 12 juli 2018

OpenText introduceert OT2-platform voor Enterprise Information Management

OpenText, speler in Enterprise Information Management (EIM), introduceert de release van OpenText OT2, de hybride van de volgende generatie -cloud-platform van OpenText dat intelligente automatiserings-, beveiligings- en EIM-toepassingen combineert in een krachtig, verenigd platform.

"Vandaag de dag zijn alle industrieën op zoek naar een stabiele en veilige hybride cloudinfrastructuur voor hun informatiebeheer, inclusief sectoren zoals productie, financiële diensten, juridische zaken, biowetenschappen en overheid, voor wie ooit openbare cloudimplementaties onmogelijk leken te zijn" aldus Mark J Barrenechea (foto), vice-voorzitter, CEO en CTO, OpenText. "Vandaag de dag herdefiniëren we de EIM-markt opnieuw met de lancering van OpenText OT2, ons flexibele, hybride platform voor EIM-services en applicatie-implementatie."

Barrenechea vervolgt: "OpenText OT2 vereenvoudigt beslissingen over technologie-investeringen door aantrekkelijke toepassingen voor zakelijke gebruikers te bieden - hybride cloudgebaseerde EIM-toepassingen die worden ondersteund door moderne microservices - allemaal op één SaaS-platform. Toepassingen in OpenText OT2 zullen nauw worden geïntegreerd met OpenText Release 16. Of het nu gaat om het veilig intern en extern delen van informatie door OpenText Core en OpenText Documentum te integreren, of om contracten te beheren door Contract Center en OpenText Extended ECM te integreren, klanten krijgen één oplossing van OpenText. "

Met een uniform gegevensmodel en een standaard gebruikersinterface stelt OpenText OT2 ontwikkelaars in staat om snel SaaS-applicaties te bouwen in de Opentext Cloud. OpenText OT2 brengt microservices samen voor inhoudsamenwerking, beveiliging, procesautomatisering en analyse, waarmee klanten en partners snel krachtige bedrijfstoepassingen kunnen ontwikkelen en inzetten om digitale transformatie verder in hun activiteiten te brengen. Het nu beschikbare OpenText OT2-platform zal zich elk kwartaal ontwikkelen, waarbij alle applicaties nauw worden geïntegreerd met OpenText Release 16.

OpenText OT2-applicaties starten bij Enterprise World 2018
In zijn keynote-toespraak op Enterprise World, zullen Muhi Majzoub, Executive Vice President, Engineering en IT op OpenText een voorproefje geven van de eerste generatie van transformatieve applicaties die op het OpenText OT2-platform zijn gebouwd.

"Vorig jaar op de Enterprise World-fase lanceerden we OpenText People Center en wilden we extra apps op het OpenText-platform leveren. Dit jaar presenteren we OpenText Quality, een applicatie die is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de sterk gereguleerde life sciences-industrie en OpenText Legal, een cloud-EIM-app die integreert met OpenText eDOCS om onboarding en het delen van klanten te beheren ", aldus Majzoub. "De lancering van vandaag markeert de komst van OpenText als een echt applicatie- en platformbedrijf. We nodigen ontwikkelaars en klanten uit om samen met ons de volgende generatie intelligente en verbonden applicaties te creëren om nieuwe manieren van werken, samenwerken en zaken doen te creëren. "

Verdieping van samenwerking met OpenText-partners
OpenText opent zijn cloud-infrastructuur om leden van zijn partner-ecosysteem te selecteren. Dit zal 's werelds meest innovatieve wereldwijde systeemintegrators in staat stellen om toepassingen in de OpenText-cloud te creëren en op de markt te brengen, waardoor OpenText's wereldwijde bereik verder wordt uitgebreid. Met de steun van ons partnerecosysteem hebben meer klanten in meer markten toegang tot de geavanceerde Enterprise Information Management-toepassingen van OpenText.

OpenText OT2 is onmiddellijk beschikbaar. OpenText Quality en OpenText Legal zullen over het algemeen beschikbaar zijn in de tweede helft van 2018.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!