Witold Kepinski - 29 juli 2018

Login VSI automatiseert nu ook Applicatie Compatibiliteit Testen

Login VSI automatiseert nu ook Applicatie Compatibiliteit Testen image

Login VSI (www.loginvsi.com), speler in VDI performance testen, introduceert haar nieuwste software oplossing voor het snel en effectief testen van grote aantallen applicaties: Login AT for Application Compatibility Testing.

Het testen van applicatie compatibiliteit is nodig na elke verandering

Grote organisaties hebben vaak honderden applicaties draaien in hun Microsoft Windows omgeving. Kwaliteitsbewuste organisaties voeren een compatibiliteitstest uit voor elke applicatie, na elke upgrade, update of andere verandering in de onderliggende infrastructuur (hardware en software).

Mede door de komst van Windows 10 neemt het aantal veranderingen, en daardoor de behoefte aan applicatie compatibiliteitstesten, verder toe. Naast operating systeem upgrades, updates en patches, moeten alle applicaties ook worden getest na hardware veranderingen, configuratie aanpassingen, firmware herzieningen, database en datacentrum migraties, server geheugen upgrades en beveiligingsupdates zoals de patches voor Meltdown en Spectre.

Voor de controle of alle applicaties nog goed werken na een verandering, moesten organisaties tot nu toe vertrouwen op dure interne of externe “testing armies” of op gedateerde software tools die niet alleen lastig zijn in gebruik maar ook vaak onbetrouwbare resultaten geven (false positives).

Login AT maakt applicatie compatibiliteit testen beter en sneller

Login AT is een op virtuele gebruikers gebaseerde software oplossing voor het snel en effectief controleren van grote aantallen applicaties na infrastructuur veranderingen:

Login AT maakt het mogelijk om alle applicaties te testen na elke verandering

Login AT start alle applicaties automatisch op en controleert of ze succesvol starten.

Login AT vervangt de arbeidsintensieve handmatige controles van applicaties na de uitrol van nieuwe Vdisks of images, en na alle andere mogelijk verstorende veranderingen.

Login AT werkt in elke Microsoft Windows omgeving, zowel fysiek als virtueel.

Login AT is beschikbaar als aparte oplossing en als onderdeel van de Login VSI Enterprise Edition XL. Login AT is een logische aanvulling op de andere proactieve test oplossingen die Login VSI aanbiedt om organisaties te ondersteunen met hun change management en bedrijfscontinuïteit uitdagingen.

Login AT heeft op Citrix Synergy 2018 de prijs ‘Finalist’ in de categorie New Technology gewonnen. “Klanten vroegen of onze virtuele gebruiker technologie kon worden ingezet voor de automatisering van de arbeidsintensieve processen die samenhangen met applicatie compatibiliteit testen”, zegt Eric-Jan van Leeuwen, CEO bij Login VSI, “met Login AT creëerden we een oplossing die niet alleen de kosten sterk terugbrengt, maar tegelijkertijd ook de betrouwbaarheid van het testproces verbetert”.

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5 Infopulse BW 13-06-2024 tm 20-06-2024
Infopulse BN 13-06-2024 tm 20-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!