Witold Kepinski - 20 augustus 2018

Salesforce maakt TransmogrifAI open source

Salesforce heeft een open-source versie van zijn TransmogrifAI geautomatiseerde machine-learning bibliotheek ontwikkeld voor het aansturen van zijn Einstein AI platform.

TransmogrifAI bundelt capaciteiten die de ontwikkeling van machine learning-modellen automatiseren door gestructureerde gegevens te voeden met voorverpakte algoritmen. TransmogrifAI, gebouwd met Apache Spark, automatiseert daarbij de machine-learning workflow met mogelijkheden zoals het automatisch transformeren van gegevens naar formaten die algoritmen kunnen verwerken.

"TransmogrifAI is voor ons transformerend geweest, waardoor onze datawetenschappers duizenden modellen in productie konden zetten met minimale hand-tuning en de gemiddelde doorlooptijd voor het trainen van een performant model van weken tot slechts een paar uur", aldus Shubha Navar, senior directeur van data science voor Einstein, in een blog."

Navar schrijft verder dat bedrijven tegenwoordig meer gebruiksmogelijkheden voor machine learning nodig hebben, maar daarvoor niet altijd de goede mensen voor kunnen vinden. Daarom is automatisering de sleutel tot succes om de kracht van machine learning binnen handbereik te brengen.

Lees meer details in de blog van Navar.

Vertiv BW week 6 liggend oranje/vierkant blauw 04-12-2023 tm 11-12-2023 SLTN Vierkant
Vertiv BW week 6 liggend oranje/vierkant blauw 04-12-2023 tm 11-12-2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!