Wouter Hoeffnagel - 30 augustus 2018

ARP en Bechtle introduceren MPS oplossing voor de Belgische markt

ARP België en Bechtle Direct België gaan een samenwerking aan met ARP Nederland om ook in België een Managed Print Services (MPS) oplossing aan te kunnen bieden. Dit betekent dat het portfolio aan printoplossingen van ARP België en Bechtle Direct België per direct wordt uitgebreid.

ARP en Bechtle werken al langer samen. De samenwerking die ARP België en Bechtle Direct België nu aangaan met ARP Nederland is hierop een uitbreiding. Binnen deze samenwerking dient ARP Nederland als competence center. De organisatie zet haar ervaring en kennis op het gebied van MPS in om een snelle introductie in de Belgische markt mogelijk te maken.

De Managed Print Services van ARP België & Bechtle Direct België worden aangeboden via een totaalpartnership. De klant wordt hierbij alle zorg uit handen genomen. Zo kunnen de partners hardware-advies leveren en helpen een strategisch printbeleid o te zetten, maar ook printbenodigden leveren en reparatie en onderhoud verzorgen. IT-afdelingen worden hierdoor op het gebied van Print volledig ontzorgd.

IGEL - Cloud Expo BN BW start 27-11/7-12 Vertiv BW week 5 liggend groen/vierkant oranje 27-11-2023 tm 04-12-2023
Vertiv BW week 5 liggend groen/vierkant oranje 27-11-2023 tm 04-12-2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!