Redactie - 26 oktober 2018

Oracle NetSuite voorzien van nieuwe innovaties

Oracle NetSuite voorzien van nieuwe innovaties image

Oracle NetSuite heeft tijdens Oracle OpenWorld in San Francisco een reeks nieuwe innovaties aangekondigd om organisaties in alle bedrijfstakken te helpen omzet te laten groeien, internationaal uit te breiden en zakelijke gebruikers te machtigen.

Met de nieuwe mogelijkheden voor handel, financieel beheer en analyse kunnen organisaties profiteren van het NetSuite-platform om de verwachtingen van de klant te overtreffen, internationale expansie mogelijk te maken en snel te reageren op essentiële bedrijfsbehoeften, aldus Oracle NetSuite.

De zakelijke omgeving is uitdagender dan ooit zo beweert NetSuite. Concurrenten aan alle kanten sluiten aan met nieuwe producten en diensten, nieuwe bedrijfsmodellen en innovatieve klantervaringen. Commerce is mobiel, sociaal en altijd geworden, want winkelen, uitgeven en delen gebeurt 24x7. Regels en voorschriften met betrekking tot gegevensprivacy en belastingen veranderen voortdurend. De verwachtingen van de klant zijn nog nooit zo hoog geweest. Grootte en schaal zijn niet langer een automatisch voordeel. Nieuwe technologieën blijven de regels veranderen. En het tempo van verandering versnelt op alle fronten. De nieuwste innovaties van NetSuite helpen organisaties zich aan te passen aan deze veranderingen en met succes te groeien en te schalen, zo wordt beweerd door Evan Goldberg, executive vice-president van ontwikkeling, Oracle NetSuite. "We werken met duizenden organisaties uit verschillende sectoren om hen te helpen zich te blijven concentreren op het succesvol uitbreiden en schalen van hun bedrijf te midden van alle veranderingen. Dit geeft ons een uniek inzicht in bedrijven in alle sectoren en we gebruiken die inzichten om het NetSuite-platform voortdurend te verbeteren."

Non-profitorganisaties en sociale ondernemingen

Oracle NetSuite heeft verder aangekondigd dat het zich meer heeft toegewijd aan het helpen van internationale non-profitorganisaties en sociale ondernemingen. De nieuwe investeringen, waaronder verrijkte productdonatie, pro bono-uitbreiding en mogelijkheden voor communitybuilding, breiden het NetSuite Social Impact-programma uit en zijn ontworpen om non-profitorganisaties en sociale ondernemingen in alle soorten en maten te helpen snel en eenvoudig gebruik te maken van de nieuwste cloudtechnologieën om de wereld te maken een betere plaats, aldus Oracle NetSuite.

Zscaler BW 04-06 tm 18-06-2024 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5
Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BN V5

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!