Wouter Hoeffnagel - 20 november 2018

SAP Nederland gaat partnership aan met HR-netwerk NVP

SAP Nederland en het netwerk voor HR-professionals NVP gaan een partnerschap aan, waarmee de partijen elkaar willen versterken. Leden van NVP kunnen SAP SuccessFactors gebruiken om tech inspiratie op te doen.

Raymond Schroder, head of SAP SuccessFactors Nederland: “Deze samenwerking sluit naadloos aan op ons ‘continu process’ op het nog beter toepasbaar maken van onze oplossingen en het ontwikkelen van innovaties. Het ontwikkelen en toepasbaar maken van technologie gaat altijd hand-in-hand met gebruikers en hun wensen. Met deze samenwerking snijdt het mes aan twee kanten; SAP SuccessFactors geeft tech inspiratie aan de leden van de NVP en wij krijgen feedback op ontwikkelingen en zien wat de actuele HR-uitdagingen zijn in de markt”.

Herman Rolfers, bestuurslid NVP: “Wij zijn erg enthousiast over de samenwerking met SAP. ‘Innovatie’ is één van de kernwaarden van SAP en wij, als het netwerk voor HR-professionals, delen deze kernwaarde. Met SAP als partner heeft de NVP een zeer specialistische partij in de sterk innovatieve arena van HR-Tech aan haar zijde. Binnen de samenwerking zal de focus dan ook liggen op het delen van exclusieve kennis om HR nog beter te ondersteunen bij innovatieprojecten. Know how waarmee de NVP één van haar doelen vervult: een hoogwaardig kennisplatform zijn voor HR- Nederland en NVP-leden in het bijzonder."

Trend Micro  BW Risk to Resilience World Tour week 20 tm 23-2023 Cloudian BW - week 11/12-2023
Progress Communications BN start week 17 tm 19

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!