Redactie - 14 januari 2019

Talentsoft rondt 50 miljoen dollar financieringsronde af

Talentsoft rondt 50 miljoen dollar financieringsronde af image

Talentsoft, een Europese HR-Tech speler op het gebied van cloudbased talentmanagement- en human capital management software, heeft een nieuwe financieringsronde aangekondigd. Francisco Partners, BPI en Goldman Sachs steken 50 miljoen dollar in het Franse bedrijf. Dit meldt Jean-Stéphane Arcis, CEO van Talentsoft.

Dit kapitaal wordt volgens Arcis aangewend voor accelaratie van de internationale groei van het bedrijf; investering in HR-datamanagement en innovaties op het gebied van werknemerservaring;en verschuiving van een SaaS-model naar een open model voor integratie met externe applicaties

De totale financieringsronde van 50 miljoen dollar behoort in 2018 tot de tien grootste financieringsronden in Europa voor bedrijfssoftware. De volledige investering zal worden gebruikt om de groei van het bedrijf te versnellen door middel van innovatie en internationale marktuitbreiding, waardoor de positie van het bedrijf als Europese leider op het gebied van HR-technologie verder wordt versterkt.

De strategie van het bedrijf gebaseerd op drie pijlers:

Versnelling van de internationale ontwikkeling van het bedrijf: de Talentsoft-software wordt nu gebruikt in meer dan 130 landen en is beschikbaar in 27 talen. Het bedrijf wil deze expertise gebruiken om haar grote klanten te ondersteunen bij hun wereldwijde implementaties.

Innovatie gericht op HR-datamanagement en werknemerservaring. Als het eerste HR Tech Lab in Europa, zal Talentsoft honderden developers inzetten om de werknemerservaring (employee experience) van miljoenen werknemers te transformeren en daarnaast de Talentsoft HUB, het HR-aanbod van het bedrijf, te versterken.

Verschuiving van een SaaS-model naar een iPaaS-model. Jean-Stéphane Arcis heeft de ambitie om Talentsoft de leidende HR-marktplaats in Europa te maken. Het bedrijf zal dus verschuiven van een SaaS-model naar een iPaaS-model (Integrated Platform as a Service).

Cloudian BW - week 11/12-2023 Trend Micro BW week 20 rm 23-2023
AWS Summit Amsterdam liggend tm 31 mei 2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!