Witold Kepinski - 28 februari 2019

Qualys en IBM X-Force Red werken samen rond patch management

Qualys, speler op het gebied van cloudgebaseerde beveiligings- en compliance-oplossingen – maakt bekend dat X-Force Red, het IBM-team van ervaren hackers, de nieuwe Patch Management-oplossing (Qualys PM) van Qualys inzet als deel van hun X-Force Red Vulnerability Management Services.

Hiermee worden patching en het prioriteren van kwetsbaarheden geautomatiseerd aldus de twee partners. De samenwerking maakt voor klanten het proces eenvoudiger om kwetsbaarheden te verhelpen en hun meest kritieke kwetsbaarheden op te lossen met minder middelen en tijd.

Voortbouwend op de in 2018 aangekondigde samenwerking – om met behulp van het Qualys Cloud Platform een full-lifecycle-oplossing te leveren voor het beheer van kwetsbaarheden –, maakt deze uitbreiding gebruik van de recent gelanceerde Qualys PM om de prioritering en herstelmogelijkheden van X-Force Red te automatiseren. Het voegt ook Qualys Web Application Scanning (WAS) toe aan de scanmogelijkheden van het vulnerability management van X-Force Red.

Qualys introduceerde onlangs Patch Management (PM), een nieuwe cloud-app die geautomatiseerde implementatiemogelijkheden voor patching biedt. Zo kunnen klanten op transparante wijze full-lifecycle vulnerability management van besturingssystemen en software van derden in wereldwijde hybride omgevingen inrichten.

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
Dutch IT Partner Day 11 juni2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!