Witold Kepinski - 12 maart 2019

Microsoft introduceert AI Business School

Microsoft introduceert AI Business School image

Microsoft introduceert een nieuwe AI Business School die als bron voor business leaders dient die hun eigen AI-strategie willen ontwikkelen en een AI-ready cultuur in hun hele organisatie willen implementeren. De masterclass-serie is gratis, online in on-demand format beschikbaar en eenvoudig in gebruik.

Een aantal details over de AI Business School:

De AI Business School is opgezet in samenwerking met INSEAD, een top graduate business school met campussen in Europa, Azië en het Midden-Oosten. Daarnaast biedt het inzichten over het overwinnen van de grootste uitdagingen bij het gebruik van AI in organisaties, vanuit leidinggevenden in verschillende sectoren en bedrijfsfuncties.

Het curriculum is gericht op vier belangrijke leermodules: strategie, cultuur, verantwoordelijke AI en AI-technologie:

AI-strategie: best practices uit verschillende industrieën over succesvolle strategische benaderingen van AI, inclusief gedeelde kennis van klanten, waaronder: Jabil (manufacturing), Telefonica (telecom), MS Stores (retail) en Oscher Health (gezondheidszorg).

AI-cultuur: verschillende gedetailleerde ervaringen en richtlijnen voor de benadering van AI en de impact ervan op organisaties, en de beste aanpak voor het bouwen van een AI-ready-cultuur. Gedetailleerde casestudies van de interne AI-aanpak van Microsoft van Microsoft CMO, Chris Capossela, Microsoft CFO Amy Hood, Microsoft EVP Judson Althoff en Microsoft AI CVP Mitra Azizirad.

Verantwoordelijke AI: Microsoft President Brad Smith leidt een discussie over een verantwoorde AI-aanpak, inclusief gedetailleerde whitepapers over de lessen die Microsoft heeft geleerd van vroege AI-inspanningen, evenals gedeelde richtlijnen over het benaderen van AI-gebruik op een ethisch verantwoorde manier.

AI-technologie: technologische basisprincipes van AI die de fundering leggen voor succesvolle AI-implementaties, met sessies van Microsoft EVP Harry Shum, Microsoft CVP Lili Cheng, Microsoft CVP Steve Guggenheimer en meer.

Het curriculum wordt telkens bijgewerkt met nieuwe, relevante inhoud, gezien AI nog steeds van invloed is op elk bedrijfsproces en elke medewerker.


Lees deze blogpost voor meer informatie over hoe dit programma organisaties helpt het volledige potentieel van AI te realiseren.

Comstor BW 5 dec tm 10 dec 2023 Vertiv BW week 6 liggend oranje/vierkant blauw 04-12-2023 tm 11-12-2023
SLTN liggend

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!