Wouter Hoeffnagel - 15 maart 2019

Exclusive Networks gaat samenwerking aan met Datacore Software

Exclusive Networks gaat een nieuw partnerschap aan met DataCore Software, leverancier van Software-Defined Storage (SDS). Hiermee wordt het portfolio van Exclusive Networks door DataCore verder aangevuld. Met dit portfolio kunnen bedrijven het prestatievermogen van applicaties optimaliseren, zonder de economische controle over hun infrastructuren te verliezen.

Tegenwoordig hebben bedrijven met een contradictie te maken: een verlaging van IT-budgetten en tegelijkertijd een explosie aan data, specifiek als het gaat om opslag en databescherming. Met de Software-Defined Storage oplossingen van DataCore speelt Exclusive Networks in op deze nieuwe behoeften in de markt. In een tijd dat de opslagmarkt in constante beweging is en digitale migratie een enorme opgave wordt voor bedrijven hebben groepen adequate storage oplossingen nodig om te voldoen aan de maatstaven voor een snel en eenvoudige toegang tot data, meldt het bedrijf. Dit met in het achterhoofd dat er rendement behaald moet worden op de investeringen.

Één technologie, meerdere oplossingen

Exclusive Networks gaat twee SDS-oplossingen van DataCore leveren:

  • SANsymphony: een kernproduct van DataCore Software. Deze software oplossing maakt opslagvirtualisatie mogelijk door externe drives en/of interne serverdrives samen te voegen. Zo wordt er een beheerinterface gemaakt en worden er nieuwe features op wereldwijde schaal geïntroduceerd. Denk daarbij aan stretchcluster, cache en automatische tiering, parallel I/O, data deduplicatie en compressie.
  • DataCore Hyperconverged Virtual SAN: Dit product voegt de interne hypervisor opslag samen (VMware, Hyper-V, Xen, KVM) om zo één krachtige, gedeelde opslag te creëren met een hoge beschikbaarheid voor een hyperconverged infrastructuur.

De DataCore oplossingen kunnen worden toegepast op elk bestaand infrastructuurtype om zo software van hardware te kunnen scheiden. Met deze oplossingen helpt DataCore Software bedrijven voordeel te halen uit de laatste technologieën zonder een kostenstijging, met behoud van de bestaande infrastructuur.

Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
Vertiv BN 01-07-2024 tm 05-08-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!