Redactie - 02 april 2019

Veeam Backup for Microsoft Office 365 versnelt back-ups en versterkt beveiliging

Veeam Backup for Microsoft Office 365 versnelt back-ups en versterkt beveiliging image

Veeam Software lanceert een nieuwe versie van Veeam Backup for Microsoft Office 365. Deze derde versie biedt bedrijven snellere back-up, betere beveiliging, meer inzicht en betere analytics.

De oplossing van Veeam back-upt data van Office 365 Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive for Business en Microsoft Teams en zorgt ervoor dat losse documenten snel te herstellen zijn. Daarnaast is eDiscovery van geback-upte data voor Office 365- of hybride omgevingen mogelijk.

Back-upwindows verkorten

Door snellere back-ups mogelijk te maken wil veeam bedrijven helpen back-upwindows voor Office 365 te verkorten. Om de beveiliging van geback-upte data te verbeteren is het mogelijk multi-factorauthentiicatie toe te passen. Ook biedt de oplossing uitgebreider inzicht en betere analytics met Office 365-databeschermingsrapportages, die helpen onbeschermde mailboxen op te sporen en het gebruik van licenties en storage te beheren.

Versie 3 van Veeam Backup for Microsoft Office 365 is per direct verkrijgbaar in abonnementen van minimaal één en maximaal vijf jaar. Het is mogelijk om vooraf in één keer of jaarlijks voor deze abonnementen te betalen. Het voordeligst is een driejarig abonnement dat vooraf in één keer wordt betaald, waarbij een adviesprijs van 1,20 dollar per gebruiker per maand wordt gehanteerd.

Gratis communityversie

De communityversie van Veeam Backup for Microsoft Office 365 biedt gratis toegang tot en controle over Office 365-data met dezelfde functionaliteit als de betaalde versie. Deze gratis versie is echter beperkt tot tien gebruikers en 1 TB aan beschermde SharePoint-data. De communityversie van Veeam Backup for Microsoft Office 365 is te downloaden op de website van Veeam.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!