Witold Kepinski - 18 juni 2019

Canalys publiceert Cybersecurity Leadership Matrix 2019

Canalys publiceert Cybersecurity Leadership Matrix 2019 image

Canalys publiceert de Cybersecurity Leadership Matrix 2019. Hierbij zijn Cisco, Sophos, Palo Alto Networks, Fortinet en ESET de leiders.

De Cybersecurity Leadership Matrix van Canalys beoordeelde 15 cybersecurityleveranciers op hun wereldwijde channelprestatie in de laatste 12 maanden. De matrix combineert partnerfeedback uit de Canalys Vendor Benchmark-tool met een onafhankelijke analyse van de groei van elke leverancier in het kanaal gebaseerd op hun investeringen, strategie, marktprestatie en uitvoering.

Champions hebben de hoogste scores in de Canalys Vendor Benchmark en tonen gedeelde eigenschappen, waaronder het verbeteren en vergemakkelijken van channelprocessen, en een aantoonbare toewijding aan het verhogen van partner-gegenereerde omzet. Champions moeten ook laten zien dat ze duurzame investeringen maken in de toekomst van hun channelmodellen, waaronder channelprogramma’s en initiatieven.

Canalys is een wereldleider op het gebied van technologiemarktanalyse met een sterke focus op channel; ze streven ernaar klanten door de toekomst van de technologie-industrie te begeleiden en hen te helpen om verder dan de bedrijfsmodellen van het verleden te denken.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024
Schneider Electric BN start week 27 tm week 29

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!