Redactie - 08 augustus 2019

CyberArk sluit zich aan bij Microsoft Intelligent Security Association

CyberArk sluit zich aan bij Microsoft Intelligent Security Association image

CyberArk, specialist in privileged access security, is lid geworden van de Microsoft Intelligent Security Association. Daarmee helpt het klanten nog beter hun infrastructuur te beveiligen tegen privileged access-gerelateerde aanvallen. De toetreding van CyberArk tot de association is een nieuwe mijlpaal in de strategische relatie tussen CyberArk en Microsoft.

CyberArk is de eerste leverancier van privileged access security-oplossingen die deel uitmaakt van de Microsoft Intelligent Security Association. Het security-bedrijf gaat samenwerken met Microsoft om gezamenlijke klanten meer flexibiliteit en efficiëntie te bieden voor het beveiligen van risicovolle accounts in de cloud en het verminderen van privileged access-gerelateerd risico’s.

CyberArk-klanten kunnen eenvoudig de Privileged Access Security Solution met Azure implementeren en consequent beveiliging en compliance afdwingen in hybride omgevingen.

"Wij geloven dat samenwerking essentieel is om organisaties te helpen zich beter te verdedigen tegen bedreigingen die snel opkomen. We zijn dan ook erg blij dat CyberArk zich bij de Microsoft Intelligent Security Association en onze missie aansluit", aldus Rani Lofstrom, senior product marketing manager bij Microsoft. "Privileged access security blijft een prioriteit voor onze klanten. De integratie van CyberArk stelt hen in staat om gemakkelijker privileged gegevens te beveiligen en risico's in de cloud te verminderen."

De integraties van CyberArk zijn:

  • Microsoft Azure Sentinel is een cloud-native SIEM-service met geïntegreerde AI voor analyse. Deze integratie geeft gebruikers de mogelijkheid om gegevens over privileged bedreigingen van CyberArk samen te voegen met data van aanvullende applicaties en systemen. Gebruikers profiteren van Sentinels geïntegreerde AI voor analyse om dashboards te maken. Ook hebben zij een centraal en uitgebreid overzicht over Azure en kunnen zij verschillende gegevens samenbrengen om snel beveiligingsrisico's te identificeren en erop te reageren.
  • Azure Active Directory is een cloud-gebaseerde identity service voor cloud-, hybride en on-premise omgevingen. Door de integratie met CyberArk met Azure’s active directory kunnen klanten de beveiliging verbeteren, toegang vereenvoudigen en afstemmen op het beleid van Microsoft Azure. Azure-gebruikers hebben snel en veilig toegang tot de CyberArk Privileged Access Security Solution met behulp van multi-factor authenticatie en SSO-mogelijkheden van Azure Active Directory, waardoor het gebruik van CyberArk eenvoudig kan worden geïntegreerd in hun bestaande Azure-implementaties.

"Investeringen in moderne infrastructuur en toepassingen nemen toe. CyberArk neemt het initiatief om krachtige partnerschappen en integraties te stimuleren die een concrete bijdrage leveren aan het verbeteren van de beveiliging en het verminderen van risico's in deze omgevingen," zegt Adam Bosnian, executive vice president, global business development bij CyberArk. "We zijn trots op onze samenwerking met Microsoft en zullen nieuwe kansen voor onze gezamenlijke klanten blijven identificeren, zodat zij de cloud dankzij privileged access security met vertrouwen kunnen omarmen."

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6
Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BN V6

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!