Witold Kepinski - 17 december 2019

Bitdefender integreert met Datto RMM

Bitdefender integreert met Datto RMM image

Bitdefender, een wereldwijd toonaangevend leverancier van cybersecurity-oplossingen, heeft zijn GravityZone MSP securityportfolio geïntegreerd met Datto RMM. De integratie stelt MSP’s in staat om endpoints van klanten op afstand te monitoren, beheren en beveiligen. Met behulp van een geïntegreerde, OS-neutrale installatiekit kunnen zij bijvoorbeeld de installatie van Bitdefender antivirus, antimalware en e-mailsecurity automatiseren en versnellen. Dat geldt ook voor geavanceerde technologieën zoals machine learning, sandbox-functionaliteit en endpoint detection & response (EDR).

Dankzij de integratie van Datto RMM en Bitdefender GravityZone MSP kunnen managed service providers automatisch het type besturingssysteem te herkennen, of het nu gaat om Windows, Mac of Linux. Ze kunnen de agent van Bitdefender vervolgens automatisch installeren op basis van één component en de installatie- en updatestatus volgen.

De uitgebreide, gelaagde beveiliging van Bitdefender biedt MSP’s de mogelijkheid om nieuwe typen ransomware, onbekende bedreigingen, bestandsloze aanvallen te detecteren en passend tegenmaatregelen te nemen. Ze kunnen zelfs gerichte aanvallen afslaan.

Alina Draganescu, senior director Security MSPs & SMBs bij Bitdefender licht toe: “Onze MSP-partners hadden behoeften aan een beveiligingsoplossing die aansluit op hun businessmodel en ondersteuning biedt voor integratie met hun dagelijkse routines en workflows. De integratie met Datto RMM maakt het voor hen eenvoudiger om heterogene infrastructuren te beheren, waardoor ze tijd besparen bij het monitoren, beheren en beveiligen van de endpoints van hun klanten. ”

Aaron Dun, VP Product & Growth Marketing bij Datto vult aan: “Door deze integratie hoeven partners niet langer van beheerplatformen te wisselen. We streven ernaar om onze MSP-partners naadloze integraties bieden met de oplossingen die ze dagelijks gebruiken, zodat ze tijd en geld kunnen besparen. Bitdefender is daarmee een welkome nieuwe integratiepartner binnen het Datto Developer Program.”

Open Line BW 06-06 tm 13-06-2023 Trend Micro BW week 20 rm 23-2023
Nutanix BW/BN 30-05 tm 15-06-2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!