Redactie - 10 februari 2020

Partner Navigator BV is een zelfstandig bedrijf geworden

Partner Navigator BV is een zelfstandig bedrijf geworden image

Partner Navigator BV is een zelfstandig bedrijf geworden. Het avontuur dat Ruud Alaerds (Market ID) en Leo van Schie (Partner Performance) enkele jaren geleden gestart zijn, staat nu op eigen benen.

Partner Navigator biedt strategisch en marketing advies, waarbij gebruik gemaakt wordt van de Partner Navigator database waarin alle 54.000 ICT bedrijven in Nederland gecategoriseerd zijn opgenomen.

Leo van Schie: "De ICT wereld zal continu blijven veranderen. Innovatieve start-ups, veelbelovende scale-outs en traditionele IT en telecom aanbieders vormen continu nieuwe werkterreinen. De gebundelde kennis binnen Partner Navigator helpt organisaties een weg te vinden naar de juiste specialist of partner."

Ruud Alaerds: "In mijn ruim 30 jaar ervaring als marktonderzoeker en market intelligence specialist is dit een bevestiging van wat ik zie gebeuren in de markt voor ICT bedrijven. Namelijk de noodzaak voor een op feiten gebaseerde bron die niet alleen de ICT markt en haar aanbieders in kaart brengt maar die ook de vaak zeer snel op elkaar volgende veranderingen kan duidelijk maken en inschatten op hun waarde. Bedrijven met een activiteit in de ICT markt willen weten wie hun ideale en mogelijke partners zijn. Tegelijkertijd is het goed om een beeld te krijgen waar concurrerend aanbod is of wie concurrerende bedrijven zijn. Doordat in de Partner Navigator database alle in ICT actieve bedrijven zijn samengebracht en de profielen onder andere duidelijk maken met wie en voor wie zij werken, is snel een 360 graden beeld te krijgen van de mogelijkheden in de markt."

Infopulse BW 13-06-2024 tm 20-06-2024 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6
Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BN V5

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!