Wouter Hoeffnagel - 30 juni 2020

KnowBe4 gaat partnerschap aan met Behaav

KnowBe4 gaat partnerschap aan met Behaav image

KnowBe4, leverancier van een platform voor security awareness en phishing-simulaties, breidt zijn wereldwijde partnernetwerk uit met Behaav. Dit bedrijf ondersteunt klanten bij het creëren van security awareness en het verminderen van risicovol gedrag. Behaav treedt hiermee toe tot een wereldwijd netwerk van resellers, VAR’s, MSP’s en MSSP’s. KnowBe4 ondersteunt dit netwerk via haar partnerprogramma met pre-, post-sales en technisch ondersteuning.

“Security awareness is een van de domeinen binnen informatiebeveiliging die maar lastig onder controle te brengen is”, zegt Melvin Broersma, Managing Partner van Behaav. “Dat komt vooral omdat bedrijven nog niet bereid zijn om te kiezen voor een structurele aanpak. CISO’s doen het er vaak bij of ze hopen dat andere security-projecten een positieve uitwerking op de awareness hebben. Daarnaast wordt er veelal gekeken naar de aantallen medewerkers die een security awareness-training hebben gevolgd. Allemaal mooie initiatieven, maar weinig effectief. Security awareness creëren is natuurlijk goed, maar ervoor zorgen dat gebruikers het daadwerkelijk tijdens hun werk gaan toepassen ofwel veilig gedrag gaan vertonen, dat is waar het echt om gaat.”

Assess, Educate, Direct en Sustain

Jeffrey de Graaf (foto), Managing Director EMEA van KnowBe4: “Security awareness en veilig gedrag gaan hand in hand. Dat maakt de samenwerking met Behaav, dat zich juist in deze twee zaken specialiseert, interessant. Om het risicovolle gedrag van medewerkers te beperken maakt Behaav gebruik van de Resilience Workforce-methode die zij zelf ontwikkelden en bestaat uit vier stappen: Assess, Educate, Direct en Sustain. Die aanpak past goed bij de werkwijze van KnowBe4 en de manier waarop wij trainen.”

Rudy Spinola, Managing Partner van Behaav: “Veel bedrijven maken uitstapjes naar andere security-domeinen, maar KnowBe4 en Behaav zijn volledig gericht op security awareness en veilig gedrag. Door onze samenwerking kunnen we nog sneller resultaat boeken bij onze klanten en zelfs garanties geven voor positieve gedragsverandering.”

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024
Schneider Electric BN start week 27 tm week 29

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!