Redactie - 10 september 2020

Exclusive Networks distribueert Axonius cybersecurity asset management platform

Exclusive networks, de value-creating distribiteur en wereldwijde specialist in cyberbeveiliging en cloudoplossingen, kondigde een nieuw distributiepartnerschap aan in de Benelux en Nordics met Axonius, leider in beheer van cybersecurity asset management.

Het Axonius Cybersecurity Asset Management Platform correleert gegevens uit alle bronnen om een up-to-date inventaris van alle unieke activa te bieden. Deze ‘single source of truth’ geeft beveiligingsteams een duidelijk, consistent beeld van hun activa inventaris zonder dat er constante handmatige audits nodig zijn.

Axonius implementeert binnen enkele uren (niet weken) het beheer en verbeteren van threat en vulnerability management, beveiligingsoperaties, respons op incidenten en de algemene beveiligingsstatus. De oplossing kan worden geïntegreerd met meer dan 260 bestaande security-, management- en bedrijfsoplossingen, waaronder Active Directory, cloudproviders zoals AWS en Azure, tools voor endpoint protection, oplossingen voor netwerktoegangscontrole, beheer van mobiele apparaten, tools voor het beoordelen van kwetsbaarheden en meer. De oplossing is agentloos en werkt met zowel beheerde als onbeheerde apparaten.

Kris van den Bergh (foto), Regionaal directeur voor Noord-Europa bij Exclusive Networks zegt: “Assetmanagement is lange tijd een probleem geweest voor alle organisaties die met een aantal endpoints, netwerkactiva en cloudinstances om moesten gaan. De snelle toename van werken op afstand tijdens Covid-19 heeft de situatie nog complexer gemaakt, waardoor de zichtbaarheid afnam. We zijn verheugd om Axonius aan ons portfolio toe te voegen, aangezien het met de meeste van onze leveranciers kan worden geïntegreerd en nieuwe systemen snel kunnen worden toegevoegd. Dankzij de unieke oplossing van Axonius is een realtime inventarisatie van alle IT-middelen van het bedrijf eindelijk mogelijk. "

Mark Daggett, VP van WW Channels en Alliances bij Axonius zegt: “We zijn erg blij om samen te werken met Exclusive Networks als onze value added distributeur om onze internationale expansie te stimuleren en onze groei in specifieke regio's binnen de EMEA-markt te versnellen. Axonius is snel gegroeid op de Amerikaanse markt en onze volgende fase is het creëren van een vergelijkbaar situatie voor de EMEA-regio. Exclusive Networks heeft zijn capaciteiten op het gebied van cyberbeveiliging vele malen bewezen en we zijn blij om onze innovatie samen op de markt te brengen. ”

Dutch IT Channel Awards Nomineer Nu vierkant Axians BW MAESTRO start 28-9 tm 28-10
Gartner BN en BW liggend 5 juli tm 5 nov 2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!