Redactie - 19 september 2020

Wasabi levert baanbrekend prijs-prestatie model voor opslag in de cloud

Wasabi levert baanbrekend prijs-prestatie model voor opslag in de cloud image

Voor veel organisaties zijn virtuele machines essentiële stukjes software, maar ze zijn net zo kwetsbaar als de hardware waar ze op draaien. Met regelmaat back-ups van VM’s maken en deze offsite opslaan is een best-practice die beschermt tegen dataverlies en uitval van apparatuur. Echter, de bijkomende kosten werken vaak afschrikwekkend voor organisaties met een groot aantal VM's van verschillende grootte.

Wasabi Hot Cloud Storage integreert naadloos met bijvoorbeeld Altaro en Veeam en biedt gebruikers een kosteneffectieve oplossing voor databescherming voor Hyper-V- en VMware-omgevingen.

Dankzij deze integratie kunnen klanten, partners en managed service providers back-ups veilig en snel rechtstreeks via Wasabi opslaan in de Cloud en tegelijkertijd hun storagekosten drukken. Zij profiteren van de schaalbaarheid en betrouwbaarheid van Wasabi, op een zeer betaalbare manier en met uitstekende performance.

Eenvoudige, begrijpelijke, op gebruik gebaseerde prijzen

In 2017 heeft Wasabi het cloud storage landschap voor altijd veranderd door Hot Cloud Storage te introduceren. Een revolutionaire eenvoudige, one-size-fits-all cloudopslagtechnologie tegen 1/5 van de prijs, sneller dan de concurrentie en zonder extra kosten voor egress of API requests. Wasabi Hot Cloud Storage is makkelijk in gebruik tegen eenvoudig te begrijpen prijzen.

Wasabi biedt channelpartners het onlangs geïntroduceerde Reserved Capacity Storage waarmee partners specifieke hoeveelheden object-storage kunnen kopen voor 1, 3 of zelfs 5 jaar tegen een vaste prijs. Slechts één eenvoudige, voorspelbare prijs voor Wasabi Hot Cloud Storage die tot 80% lager is dan bij de hyper-scalers.

De systeemarchitectuur van Wasabi maakt ook een snellere performance mogelijk in vergelijking met de concurrentie. Dit prestatievoordeel vertaalt zich ook in aanzienlijk hogere time-to-first-byte snelheden in vergelijking met Amazon S3.

Wasabi biedt een S3-compatibele interface voor gebruik met storage applicaties, gateways en andere platforms, wat betekent dat alle bestaande S3-storage management applicaties en -tools naadloos samenwerken met Wasabi.

Uw data beschermen tegen ongelukken, hackers, snoops, sabotage en buggy-applicaties

Wasabi beschermt data op twee manieren. Ten eerste beschermen de unieke ondoordringbare buckets de data tegen onbedoelde of opzettelijke vernietiging. Daarnaast beschermt de krachtige encryptie de data tegen hackers en snoops die de data willen stelen.

Wasabi wordt geïmplementeerd in volledig veilige en redundante datacenters die zijn gecertificeerd voor SOC-2, ISO 27001 en PCI-DSS. Wasabi-gebruikers hebben volledige controle over waar hun data wordt opgeslagen door de regio-specifieke bucket te selecteren. Wasabi heeft o.a. ook een datacenter in het Science Park in Amsterdam.

Organisaties die Wasabi willen proberen, kunnen dit gratis en zonder verplichtingen gedurende 30 dagen doen. Zij kunnen contact opnemen met CloudLand, distributeur in de Benelux: sales@cloudland.store.

Door: Richard Czech

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!