Witold Kepinski - 04 februari 2021

TIE Kinetix en CGS sluiten strategische VAR overeenkomst

TIE Kinetix en CGS sluiten strategische VAR overeenkomst image

TIE Kinetix kondigt aan een vijfjarige value added reseller (VAR) overeenkomst te hebben gesloten met Computer Generated Solutions (CGS) om het end-to-end supply chain platform van CGS, BlueCherry, te verbeteren met de implementatie van cloud EDI-technologie en optionele Value Added Network (VAN) ondersteuning. De uitbreiding is bedoeld om digitale transformatie initiatieven te versnellen voor nieuwe en bestaande BlueCherry-gebruikers in de detailhandel, met name in de modebranche.

De overeenkomst versterkt de ambitie van TIE Kinetix om bedrijven te helpen knelpunten te elimineren en 100% digitalisatie van de supply chain te realiseren. CGS BlueCherry past binnen het geprefereerde “no-code, low-code” softwaremodel en maakt een snelle digitale transformatie met behulp van zeer configureerbare, applicatie-gebaseerde modules mogelijk. TIE Kinetix’s cloud EDI-platform, FLOW Partner Automation, ondersteunt het BlueCherry® platform door toevoeging van geavanceerde documentuitwisselingsmogelijkheden om sneller en meer transparantie te bieden in alle processen. TIE Kinetix zal bovendien, tegen een vergoeding, VAN-dienstverlening aanbieden aan CGS BlueCherry-gebruikers.

Jan Sundelin, CEO van TIE Kinetix: "Om veranderende bedrijfsbehoeften te ondersteunen, met name in de dynamische en snel veranderende mode-industrie, moeten supply chain-oplossingen flexibel zijn en eenvoudig te implementeren. Nu FLOW volledig is geïntegreerd in het BlueCherry-platform, zijn er geen beperkingen meer voor documentuitwisseling. Gebruikers profiteren van een schaalbare EDI-oplossing die is gebouwd om zich aan te kunnen passen."

De CGS BlueCherry VAR-overeenkomst ondersteunt de strategische focus van TIE Kinetix op partnerships en versterkt de marktpositie in de detailhandel, één van de primaire doelstellingen voor dit jaar. Gedurende de vijfjarige contractperiode (met daarna optionele jaarlijkse verlengingen) zal CGS de oplossingen van TIE Kinetix promoten en verkopen aan hun volledige klantenbestand, aan onder meer (maar beperkt zich niet tot) BlueCherry-gebruikers.

Het basiscontract wordt gewaardeerd op ongeveer 600.000 dollar gedurende vijf jaar. TIE Kinetix verwacht een extra 1 miljoen dollar aan inkomsten per jaar uit VAN-contracten.

Axians BW MAESTRO start 28-9 tm 28-10 SentinelOne bannercampagne BW 04-09-2023 tm 31-01-2024
SLTN liggend

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!