Wouter Hoeffnagel - 10 maart 2021

Vertiv breidt partnerprogramma uit

Vertiv breidt partnerprogramma uit image

Vertiv, een wereldwijde leverancier van kritieke digitale infrastructuur en continuïteitsoplossingen, breidt het Vertiv Partner Program uit. Het vernieuwde programma moet meer IT-beslissers bereiken en de Vertiv-ervaring voor partners en klanten verrijken. De investering in het partnerprogramma geeft meer inzicht in het verkoopkanaal en een nieuw, wereldwijd partnerrelatiebeheersysteem. Hiermee kunnen partners communiceren met Vertiv voor dealregistraties, configuratietools en alles wat ze nodig hebben om werken met Vertiv te starten, beheren of af te ronden.

"Het channel-partnerprogramma is de basis van een van de snelst groeiende onderdelen van Vertiv. Hoewel we een wereldwijd programma hebben dat internationale kansen ondersteunt, zijn onze tools afgestemd op de unieke behoeften van partners in elke lokale markt. En op een gerichte toeleveringsketen die zorgt voor een snelle, gemakkelijke levering van apparatuur en service wereldwijd”, aldus Rob Johnson, CEO bij Vertiv. “We leggen de lat hoger om de beste relatie-ervaring voor onze partners te garanderen.”

Partnerinteracties stroomlijnen

Vertiv zet onder meer in op nieuwe tools om partnerinteracties te stroomlijnen en de groei van het verkoopkanaal te versnellen. De hulpmiddelen geven partners toegang tot een uitgebreid productportfolio dat grotendeels gericht is op geïntegreerde rackoplossingen, met een nieuwe configurator waarmee partners complete oplossingen kunnen bouwen met Vertiv-infrastructuurapparatuur. Dit vereenvoudigt en versnelt het proces. Giordano Albertazzi, CEO van Vertiv in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA), leidt deze transitie in samenwerking met regionale CEO’s en hun channel-organisaties.

Vertiv heeft een breed portfolio voor datacenter-, edge-, telecommunicatie- en andere kritische toepassingen. In 2020 waren er productreleases voor het kanaal in EMEA, waaronder een enkelfasige UPS met een hoog rendement, zoals de Vertiv Liebert GXT5 en de Vertiv Edge line-interactieve UPS. Ook werd de wereldwijd aanpasbare Vertiv Geist Universal Power Distribution Unit (UPDU) geïntroduceerd. Tot slot werd IT-apparatuur met problemen op het gebied van beveiliging en beheer op afstand aangepakt met de Vertiv Avocent en Vertiv Cybex. Verdere uitbreiding van het portfolio staat gepland voor 2021.

"Om de nieuwe digitaliseringsgolf te ondersteunen groeit de IT-channelmarkt hard. We zien veel potentie", zegt Senthu Premakumar, directeur Research & Business Development bij CONTEXTworld. "Ons meest recente onderzoek toont aan dat Vertiv verschillende belangrijke waardeproposities heeft, waaronder het bieden van marges aan resellers. Hiermee lopen zij voor op de belangrijkste concurrenten in deze markt."

Meer informatie is beschikbaar op Partners.Vertiv.com.

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6 Infopulse BW 13-06-2024 tm 20-06-2024
Darktrace BN en BW 04-06-2024 tm 18-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!