Redactie - 25 maart 2021

TP-Link lanceert multigigabit managed L3 routing switch TL-SG3210XHP-M2

TP-Link lanceert multigigabit managed L3 routing switch TL-SG3210XHP-M2 image

De nieuwste generatie TP-link Wi-Fi 6 access points zoals de EAP660-HD halen hogere doorvoersnelheden dan wat mogelijk is via een 1Gb bekabelde verbinding en zijn daarom voorzien van een 2.5Gb ethernet aansluiting. TP-Link speelt in op deze nieuwe generatie access-points met de TL-SG3210XHP-M2. Dit is een multigigabit managed L3 routing switch.

De switch beschikt over maar liefst acht 2,5 Gb ethernet aansluitingen met PoE+, twee SFP+ 10Gb aansluitingen en beschikt over een totale switching capaciteit van 80Gb/s. Dankzij de twee SFP+ aansluitingen kan de switch de aangeboden bandbreedte één-op-één doorsturen naar de core van het netwerk. Er is dan ook geen sprake van overboeking. De switch beschikt over een ruim power budget van 240 Watt, waarmee alle 8 downstream poorten gelijktijdig een maximaal vermogen van 30 watt kunnen leveren.

Configuratiemogelijkheden

De TL-SG3210XHP-M2 beschikt standaard al over verschillende configuratiemogelijkheden zoals 802.1Q VLAN, Port Mirroring, STP/RSTP/MSTP, Link Aggregation Control Protocol, en 802.3x Flow Control. Daarnaast ondersteunt deze switch een aantal meer geavanceerde technologieën, zoals Q-in-Q, Layer 2 protocol tunneling, Ethernet OAM, IPv6 routing en uitgebreide ACL-ondersteuning. Deze functionaliteit is in dit segment niet gebruikelijk.

De switch is zeer eenvoudig beheerbaar via het Omada platform van TP-Link en kan op verschillende manieren in het netwerk worden opgenomen. Daarnaast is de switch ook standalone te gebruiken via eigen web-, CLI-, of SNMP- interfaces.

"TP-Link netwerkproducten voor de zakelijke markt bieden een aantal zekerheden voor zowel u als uw klanten, onder andere:

  • Hoge betrouwbaarheid, dankzij bewezen lage uitvalpercentages;
  • Kosteloze software updates;
  • 10 jaar garantie op de hardware

Hiermee bent u lange tijd verzekerd van een stabiel en betrouwbaar netwerk en een zeer lage total cost of ownership. Daarnaast beschikt TP-Link over een kundige Nederlandstalige helpdesk, bereikbaar via telefoon en email", zegt Frank Damen van TP-Link. "De TL-SG3210XHP-M2 is de oplossing om de netwerkinfrastructuur van uw klanten naar een hoger niveau te tillen."

IGEL - Cloud Expo BN BW start 27-11/7-12 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Arctic Wolf BN Gated Content

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!