Witold Kepinski - 23 september 2021

HP Managed Print Services vereenvoudigt zakendoen met partners

HP Managed Print Services vereenvoudigt zakendoen met partners image

Tijdens HP Reinvent kondigt HP zijn nieuwe HP Managed Print Flex aan, een nieuw cloud-first Managed Print Service (MPS) abonnementsplan dat bedrijven helpt de kosten te optimaliseren door het beheer te vereenvoudigen, de productiviteit te verbeteren en flexibiliteit te bieden om op te schalen of aan te passen als de bedrijfsbehoeften veranderen. Deze light-touch managed service maakt het voor bedrijven gemakkelijk om zich minder druk te maken over printen en zich meer te richten op de groei van het bedrijf.

"Met de overgang naar hybride werk moeten organisaties nu niet alleen een nieuwe aanpak hanteren voor waar en hoe werknemers werken, maar ook voor hun IT- en printinfrastructuur", zegt George Brasher, General Manager en Global Head, Print Services and Solutions, HP Inc. "Als gevolg daarvan zien we een snelle verschuiving naar clouddiensten. HP Managed Print Pro zorgt ervoor dat onze klanten en partners hun hybride werknemers kunnen wapenen met de essentiële en veilige printtechnologie die ze nodig hebben, zodat ze hun aandacht kunnen richten op wat echt belangrijk is."

Door de overstap naar de cloud kunnen klanten en partners de printers selecteren die het beste bij hun behoeften passen en werknemers op kantoor of thuis snel en effectief uitrusten met de printtechnologie die ze nodig hebben om productief te zijn. Met HP's Smart Pricing Plan hoeven klanten zich geen zorgen te maken dat ze meer betalen dan nodig is, omdat het plan zich automatisch van maand tot maand aanpast om ervoor te zorgen dat ze de beste kostenoptie krijgen op basis van het daadwerkelijk geprinte volume.

Het basisabonnement omvat ook:

• Automatisch aanvullen van supplies zodat u nooit zonder inkt of toner komt te zitten
• Storingsdienst met een call-back van 2 uur en ondersteuning op locatie de volgende werkdag
• Kortlopend contract van 1 jaar met automatische verlenging
• HP Roam zodat werknemers veilig kunnen printen vanaf vrijwel elke locatie
• Alle printers samengebracht in een dashboard met analyses en gefactureerd onder één contract
• Een pagina is een pagina; binnen een overeenkomst wordt geen onderscheid gemaakt tussen zwart-wit en kleur
• Het Wolf Security pack zorgt ervoor dat endpoints met de juiste beveiligingsinstellingen zijn geconfigureerd.

HP Managed Print Flex, dat werd aangekondigd tijdens HP Reinvent 2021, het wereldwijde virtuele partnerevenement van HP, biedt channelpartners een bijzonder aantrekkelijke kans om stabiele printinkomsten en -winst te laten groeien zonder complexiteit en risico's. Dit wordt mogelijk gemaakt dankzij upfront inkomsten op hardware, resell- en commissieopties, ad-on oplossingen en serviceabonnementen, kortere verkoopgesprekken en meer.

Beschikbaarheid
HP Managed Print Flex wordt momenteel getest bij geselecteerde resellers en klanten in de VS, het VK en Duitsland. Verwacht wordt dat het in het voorjaar van 2022 op grote schaal beschikbaar zal zijn.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!