Witold Kepinski - 07 januari 2022

Pax8 neemt Baltische TVG over

Pax8 neemt Baltische TVG over image

Pax8, eigenaar van de overgenomen cloud service distributeur Resello, heeft aangekondigd dat het heeft ingestemd met de overname van TVG , een cloudservice- en softwaredistributeur in Noordoost-Europa die er voortdurend naar streeft de kwaliteit van diensten, productportfolio en kennis aangeboden aan partners.

De overname geeft Pax8 toegang tot de Baltische staten Letland, Litouwen en Estland om de digitale transformatie wereldwijd te blijven bevorderen. "Gartner voorspelt dat de uitgaven van eindgebruikers aan openbare cloudservices in 2022 $ 482 miljard zullen bedragen", zegt John Street, Chief Executive Officer bij Pax8. “Meer dan ooit is het van cruciaal belang dat bedrijven hun technologie naar de cloud migreren om gelijke tred te houden met de veranderende markteisen. De overname zou Pax8 in staat stellen uit te breiden naar de Baltische staten om partners toegang te bieden tot de bekroonde markt, onderwijs en lokale ondersteuning. Samen stellen we partners over de hele wereld in staat om met cloudtechnologie de marktkansen te benutten en de digitale transformatie te stimuleren.”

TVG, met hoofdkantoor in Riga, Letland, is al meer dan 20 jaar actief in de Baltische staten en bedient meer dan 1.000 partners. TVG is een geautoriseerde Microsoft CSP Indirect Provider en haar uitgebreide portfolio met oplossingen omvat Adobe, Corel, Altaro, TeamViewer, ManageEngine en verschillende andere toonaangevende wereldwijde technologieën.

"Met zijn technologie en visie heeft Pax8 een ongelooflijke impact op het MKB wereldwijd door hen te voorzien van enterprise-grade cloudoplossingen", zegt Harald Nuij (foto), Managing Director bij Pax8 Europe. "We zijn verheugd om TVG te verwelkomen om partners in de Baltische staten toegang te bieden tot innovatieve oplossingen, gestroomlijnde processen, professionele diensten en uitgebreide ondersteuning om robuuste technologie-stacks op te bouwen en hun klanten meer waarde te bieden."

Street vervolgde: “We zijn verheugd om TVG-medewerkers en partners te verwelkomen die delen in onze waardenvisie om een klantervaring van wereldklasse te bieden. We kijken ernaar uit om samen voort te bouwen op nieuwe successen.”

Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024 CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
Datacollectief BN 13-05-2024 tm 03-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!