Witold Kepinski - 11 januari 2022

Copaco en DocuSign automatiseren en optimaliseren overeenkomstproces

Copaco en DocuSign automatiseren en optimaliseren overeenkomstproces image

Copaco en DocuSign slaan de handen ineen om hun partners te helpen met het van A tot Z inrichten van het digitale ondertekeningproces, op een snelle en veilige manier. Copaco is distributeur van het volledige portfolio van DocuSign in de Benelux. Met dit portfolio kunnen gebruikers gemakkelijk overeenkomsten voorbereiden, ondertekenen en beheren. Door deze oplossing toe te voegen aan het portfolio speelt Copaco in op de groeiende vraag van partners naar automatisering en optimalisatie van het overeenkomstproces.

DocuSign is pionier én koploper op het vlak van e-signature-technologie. Zo biedt DocuSign eSignature, de beste manier die wereldwijd beschikbaar is om elektronisch te ondertekenen op vrijwel elk apparaat; overal en op elk moment. Copaco is er dan ook trots op om het DocuSign-portfolio aan te kunnen bieden.

Bianca van Engeland (foto), Business Director Software Solutions bij Copaco:Wij kijken ernaar uit om DocuSign bij onze partners te introduceren.Copaco kan met deze toevoeging meer betekenen voor haar partners op het gebied van digitale transformatie. De oplossingen van DocuSign zorgen voor bedrijfscontinuïteit en digitalisering. Er zijn tientallen toepassingen en meer dan 350 kant-en-klare integratiemodules voor software van onder andere Microsoft, Oracle en Salesforce. Organisaties kunnen met de DocuSign Agreement Cloud sneller zakendoen. Daarnaast lopen onze klanten minder juridische risico’s doordat DocuSign helpt om aan wettelijke regelgeving te voldoen. Bovendien profiteren ze van lagere kosten doordat de overhead kosten zullen dalen. ”

Wilt u meer informatie over de oplossingen van DocuSign? Kik hier voor meer informatie: https://www.copaco.com/nl-nl/ac/nieuw-bij-copaco-docusign

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Vertiv BW week 5 liggend groen/vierkant oranje 27-11-2023 tm 04-12-2023
IGEL - Cloud Expo BN start 27-11/7-12

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!