Witold Kepinski - 25 juni 2022

Nuvias groeit met dubbele cijfers in een uitdagende omgeving

Nuvias groeit met dubbele cijfers in een uitdagende omgeving image

Tijdens het boekjaar dat eindigde in april 2022, bleef IT-distributeur Nuvias Group een groei met dubbele cijfers realiseren, ondanks aanzienlijke uitdagingen - van halfgeleidertekorten tot de onzekerheid op de markt als gevolg van de oorlog in Oekraïne. Dit meldt Nivias in een blog. De Nuvias Group sloot het jaar af met een omzetgroei van 36% op jaarbasis en een winstgroei van 42%.

De groei was zowel autonoom als het resultaat van gevestigde, sterke relaties in de markt en een groeiend leveranciersportfolio en acquisities, zich uitbreidend in belangrijke geografische en technologische gebieden.

De Nuvias Group bleef investeren in zijn strategisch plan om tegen 2024 1 miljard euro te bereiken, door middel van acquisities in belangrijke technologie en geografische gebieden, wat bijdraagt aan zijn cyberbeveiliging en intelligente netwerkmogelijkheden en diensten in het VK, DACH, de Benelux en in Oost-Europa. Nuvias verwierf toegevoegde waarde distributeurs Cloud Distribution in het VK, Deltalink in België, Alliance Technologies in Duitsland en Netsafe in Zuidoost-Europa.

Er zijn 16 nieuwe leveranciers toegevoegd, waardoor de oplossingsdekking en ondersteuning voor partners aanzienlijk is uitgebreid.

Lees meer details hier.

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 SentinelOne BW 04-09-2023 tm 16-10-2023
SLTN liggend

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!