Witold Kepinski - 28 juni 2022

Fujitsu breidt uSCALE verbruiksservice uit naar SELECT Partners

Fujitsu breidt uSCALE verbruiksservice uit naar SELECT Partners image

Fujitsu breidt zijn populaire uSCALE-infrastructuur-as-a-service uit naar SELECT-partners. Klanten van Fujitsu's SELECT-partners kunnen nu flexibel gebruikmaken van Cloud modellen waarbij ze maandelijks alleen voor hun werkelijke verbruik betalen. Zo kunnen de kosten en risico’s in evenwicht worden gebracht en vraag en aanbod zorgvuldig op elkaar worden afgestemd.

Volgens onderzoek van IDC* opereert 85 procent van de organisaties al in hybride cloudomgevingen, terwijl de meeste data nog steeds lokaal worden bewaard. Een belangrijke trend in deze infrastructuuroplossingen zijn modellen waarbij alleen wordt betaald voor het verbruik, zoals Fujitsu uSCALE. Dit biedt klanten van Fujitsu SELECT-partners flexibele toegang tot hun eigen IT-infrastructuur en bijbehorende software, waardoor er voldoende capaciteit is om aan de oorspronkelijke vraag te voldoen en er een buffer voor groei is. Bovendien geeft het toegang tot een selectie van aanvullende IT-infrastructuur en software van Fujitsu-alliantiepartners, zoals SUSE, RedHat, NetApp en Nutanix.

Infrastructuur

Via uSCALE bieden SELECT-partners hun klanten diensten en IT-infrastructuur waarbij ze alleen voor gebruik betalen - on-demand en zonder risico. Dit maakt zakelijke klanten flexibeler en geeft hen de financiële ruimte om te bouwen aan de infrastructuur ten behoeve van bedrijfsgroei, zonder een grote investering vooraf.

SELECT-partners kunnen gebruikmaken van alle benodigde middelen voor nieuwe zakelijke mogelijkheden. Bovendien kunnen ze altijd terugvallen op het brede Fujitsu partner ecosysteem.

As a Service

Fernanda Catarino, Head of Channel, Alliances and Ecosystem Europe bij Fujitsu, zegt: "Door Fujitsu uSCALE uit te breiden naar onze SELECT-partners, bieden we hun eindgebruikers meer flexibiliteit voor de financiering van hun IT-activiteiten. Onze partners kunnen eenvoudig nieuwe diensten uitbreiden en zo continue waarde creëren, terwijl risico's en complexiteit worden geminimaliseerd. Klanten profiteren zo – zonder vooruitbetaling - van directe toegang tot de nieuwste infrastructurele technologieën, plus de flexibiliteit om op en neer te schalen. Dit allemaal met maandelijkse betalingen op basis van gebruik.”

Met uSCALE Infrastructure-as-a-Service, profiteren de klanten van SELECT-partners van verbeterde kosten-, risico- en tijdsvoorwaarden ten opzichte van traditionele inkoop.

Fujitsu’s kanaalpartners hebben twee opties hebben om uSCALE aan hun aanbod toe te voegen:

1. Partners treden op als serviceprovider voor eindklanten, met behoud van service en contract.

2. Partners die hun klanten het consumptiemodel willen bieden – maar geen serviceproviderrelatie willen aangaan – kunnen een contract tussen Fujitsu en de eindklant tot stand brengen en een commissie ontvangen voor het opzetten van die relatie. Een speciaal programma van Fujitsu dat een inschrijfbonus en doorlopende commissie toekent voor het faciliteren van die relatie, beloont een dergelijk initiatief. Partners blijven in voortdurende afstemming met hun klanten voor toekomstige groeivoordelen.

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024
Vertiv BN 01-07-2024 tm 05-08-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!