Wouter Hoeffnagel - 01 juli 2022

Rapid Circle wint Worldwide Microsoft Partner of the Year Award

Rapid Circle wint Worldwide Microsoft Partner of the Year Award image

Microsoft-specialist Rapid Circle heeft zijn vierde Wereldwijde Microsoft Partner of the Year award gewonnen. Het bedrijf kreeg de award uitgereikt in de categorie ‘Modern Workplace’, voor vernieuwingen die het heeft doorgevoerd bij meer dan 25 zorgorganisaties, waaronder Carinova, Marente en Gelre ziekenhuizen. Deze vernieuwingen stellen de organisaties in staat om te innoveren en de zorg betaalbaar en aantrekkelijk te houden voor zorgpersoneel. Rapid Circle is het eerste Nederlandse bedrijf dat vier Partner of the Year awards heeft gewonnen.

Bij deze zorginstellingen is een volledig nieuw IT-landschap gerealiseerd op basis van Microsoft cloudtechnologie. Op deze fundering is de Rapid Circle Cloud Workplace geïmplementeerd. Dit is een kant-en-klare oplossing, toegespitst op zorgaanbieders en zorgmedewerkers en aan te passen aan de wensen van een organisatie, waarmee de basis wordt gelegd voor wendbare digitale vooruitgang. Het biedt medewerkers een flexibele werkplek en stelt de zorgorganisatie in staat om zorg slimmer te organiseren, samen met andere regionale organisaties. Data wordt ontsloten, kan veilig worden uitgewisseld en innovaties kunnen gemakkelijker worden toegepast, zoals integraties met nieuwe zorgtechnologie bij mensen thuis.

Zorg slimmer organiseren

"Deze awards zijn een erkenning voor partners die impact hebben gemaakt op klanten en op de maatschappij", zegt Wilco Turnhout, CSO van Rapid Circle. "Zorg wordt duurder en om het betaalbaar te houden voor iedereen zal de zorg steeds slimmer moeten worden georganiseerd. Technologie speelt daarin een ondersteunende rol. Dat wij daar samen met onze klanten een bijdrage aan kunnen leveren vind ik geweldig."

Harold Punter, CEO van Rapid Circle: "Ik ben erg trots dat we als Nederlands bedrijf weer deze prestigieuze award hebben gewonnen. Het is een hele mooie bevestiging van onze strategie waarbij het succes van onze Cloud Workplace vooral draait om de resultaten die een organisatie hiermee boekt. Bovenal wil ik onze klanten en Microsoft Nederland bedanken voor de samenwerking waarin we echte impact kunnen maken met de Microsoft cloud."

Technologie slim inzetten

Anna van den Breemer-Kleene, Directeur Public Sector Microsoft Nederland: "Rapid Circle heeft met haar oplossingen laten zien hoe ze een bijdrage leveren aan de toekomst van zorg in Nederland, waar kostenbesparing en personeelstekorten grote uitdagingen zijn en blijven. De implementatie bij instellingen zoals Carinova en Marente laten zien hoe met slim gebruik van technologie patiëntenzorg kan worden verbeterd en personeel wordt ontzien zonder de menselijke kracht te verliezen. Het ontwikkelen van mogelijkheden om technologie slim in te zetten om de zorg te ondersteunen en te optimaliseren blijft ook in de komende jaren belangrijker dan ooit."

De ingezonden case had betrekking op meer dan 25 zorginstellingen waarbij Rapid Circle in een periode van twee jaar het ICT-landschap volledig heeft vernieuwd en waarbij de Rapid Circle Cloud Workplace is geïmplementeerd.

Arctic Wolf BW vierkant SLTN Vierkant
Gartner BN en BW liggend 5 juli tm 5 nov 2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!