Redactie - 21 februari 2014

DHPA wil positie als vaste gesprekspartner voor overheid en bedrijfsleven uitbouwen


De DHPA wil de komende tijd zijn positie als vaste gesprekspartner voor de overheid en bedrijfsleven als vertegenwoordiger van de Nederlandse hostingsector verder uitbouwen. Dit wordt dan ook de basis van de volgende stappen in de strategie en het beleid van de stichting.

De stichting stelt steeds vaker te worden geciteerd in de landelijke pers als het gaat over datacenters en hosting. Daarnaast wordt de DHPA betrokken in allerlei trajecten rond het overheidsbeleid op dit gebied. Ook werkt de stichting nauw samen met andere organisaties in de online- en IT-sector en is ook hier een vaste gesprekspartner geworden. De DHPA stelt dat deze ontwikkelingen een mooie en unieke kans bieden om de verworven positie van de stichting verder uit te bouwen.

Digitale infrastructuur
De DHPA wil zich hierbij gaan richten op het thema 'digitale infrastructuur', dat volgens de stichting grote internationale kansen biedt voor bedrijven in de sector. Dit thema vormt volgens de DHPA dan ook een sterk uitgangspunt om zijn activiteiten verder te ontplooien. Daarnaast wil de DHPA bij meer thema's aanschuiven en meer werk verzetten. Dit vereist inzet van zowel mensen als middelen en een nauwe samenwerking met andere organisaties binnen de sector.

De stichting gaat de komende periode de strategie verder uitwerken. Meer informatie over de strategie en plannen van de DHPA wordt in een later stadium beschikbaar gesteld.

WH

Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024 CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
CompTIA Community Benelux BN 7-31 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!