CopacoCopaco N.V. is distributeur in de Benelux en Frankrijk van Informatie en Communicatie Technologie (ICT). De onderneming levert met circa 350 medewerkers computers, printers, netwerken, data storage, mobiele telefonie, software, industriële en consumenten elektronica. Daarnaast wordt een breed portfolio aan diensten aangeboden op het gebied van server, storage, mobility en logistic fulfillment en cloud services.

Mission Statement:
  • Copaco verkoopt en distribueert automatisering- en telecomtechnologie naar partijen die deze technologieën wederverkopen of deze producten ombouwen tot eindproducten en diensten.
  • Copaco staat met een goed opgeleid en gemotiveerd team van medewerkers tussen klanten en leveranciers en biedt in de verschillende landen een kennisgerichte distributie, gekoppeld aan een centraal dienstverlenend en logistiek apparaat.
  • Copaco biedt continuïteit in prijs en kwaliteit en zorgt voor aantrekkelijke proposities aan haar klanten en leveranciers. Copaco streeft ernaar haar klanten optimaal tevreden te stellen.
  • Copaco is een zelfstandig familiebedrijf en wil dat in principe blijven. De continuïteit staat voorop. Het behalen van een gezond rendement op het eigen vermogen is hiervoor noodzakelijk.
  • Copaco wil haar werknemers een motiverende en veilige werkomgeving bieden, waarin zij hun talenten en ambities kunnen ontwikkelen en waar het interessant en prettig werken is. Het bevorderen van een goede sfeer is daarbij van groot belang.
  • Copaco neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid op economisch en sociaal vlak.

Copaco Nederland B.V.: klantgerichte organisatie
Copaco Nederland stelt haar partners centraal en heeft daarom haar organisatie ingedeeld in ICT Products en ICT Solutions. Copaco Nederland heeft binnen deze tweedeling Business Units ingericht, zodat u snel terecht kunt met al uw vragen. U wordt door de Business Units ondersteund met onder andere kennis, pre- en postsales ondersteuning, marketingsupport, trainingen, product lifecycle management en special bid processen.

Copaco Nederland is dé Total Knowledge en Fulfillment partner in Nederland. Copaco Nederland beschikt over een uitgebreid portfolio van producten en diensten om complete end-to-end oplossingen te bieden.

Zakendoen was nog nooit zo digitaal!
Copaco Nederland biedt volledige digitale ondersteuning, waardoor u tijd en kosten bespaart. Zo kunt u dagelijks de door u geselecteerde netto prijs- en voorraadlijsten ontvangen. Daarnaast bieden real-time prijs- en voorraadinformatie u de mogelijkheid tot automatische weergave in uw eigen webshop of ERP. Bovendien kunt u met onze digitale koppelingen en responses uw orders volledig geautomatiseerd plaatsen en heeft u inzicht in onder andere orderbevestigingen, levertijden, backorderinformatie, pakbonnen, serienummers en track & trace informatie. Copaco Nederland biedt u door de Nederlandse Belastingdienst goedgekeurde digitale facturatie.

Logistieke dienstverlening
Copaco Nederland combineert, als enige distributeur, naadloos haar functie als distributeur van ICT-oplossingen en ondersteunende ICT-diensten met een uitgebreid pakket aan logistieke diensten. Zo kunt u kiezen voor onze Warehouse Management Services. Copaco Nederland is dusdanig uitgerust dat de magazijnfunctie en dus de voorraad van zowel de toeleverancier als de business partner volledig kan worden overgenomen. Gecombineerd met verschillende transport services biedt Copaco Nederland u daarmee een compleet pakket.

Bezoek onze website