Dell - Technologies
Luisteren. Leren. Leveren. Dat is wat wij doen. Al meer dan 28 jaar stelt Dell landen, communities, klanten en individuele personen in staat om met behulp van technologie hun dromen te verwezenlijken. Klanten vertrouwen erop dat wij technische oplossingen leveren die hen helpen meer te bereiken, ongeacht waar ze zich bevinden - thuis, op het werk, op school of waar dan ook.

Ons verhaal, onze missie en onze medewerkers staan garant voor een klantgerichte benadering die u helpt organisaties van het juiste fundament te voorzien, adequaat te beheren en verder te laten groeien op basis van maximaal ROI en verbetering van efficiency.

Dell Inc. (NASDAQ: DELL) luistert naar zijn klanten en partners en levert innovatieve technologie en diensten die hen in staat stellen om meer te doen.

We zijn een toonaangevend technologiebedrijf met een breed aanbod aan productcategorieën, waaronder desktop-pc's, mobile devices zoals laptops en tablets, software, randapparatuur, servers, networking en storage. Onze services omvatten een breed scala aan IT-services, waaronder infrastructuurtechnologie, business process services, consultancy en applicaties.

Al onze doelstellingen beginnen en eindigen met de klant. Voldoen aan de eisen van onze klanten en deze overtreffen, staat aan de basis van alles wat we doen. We zijn ervan overtuigd dat onze bedrijfssegmenten ons in staat stellen klanten te bedienen met snellere innovatie, een kortere responstijd en beter hun uitdagingen te begrijpen en aan te pakken.

We concentreren ons op het uitbreiden van onze enterpriseoplossingen en –services. We zijn ervan overtuigd dat de kansen voor datacenters, servers en storage zullen blijven groeien en we streven ernaar de beste combinatie te blijven leveren van meerwaarde, eenvoud en meer open datacenteroplossingen voor onze klanten. Naast organische groei gaan we onze investeringen richten op doelgerichte groei van onze bedrijfsvoering via partnerschappen en strategische overnames. Onze overnamestrategie blijft gericht op oplossingen die een maximale meerwaarde bieden op enterprise niveau.

We zijn actief in drie wereldwijde klantgerichte segmenten: Public & Large Institutions, Preferred Accounts, en Consumer & Small and Medium Businesses. Dell spant zich in om overal ter wereld op een verantwoordelijke en duurzame manier zaken te doen. Dit geldt ook voor onze verantwoordelijkheid voor het milieu in alle aspecten van het zakendoen.

Raadpleeg voor meer informatie www.dell.nl