Schneider Electric

Over Schneider Electric

Het doel van Schneider Electric is om iedereen in staat te stellen alles uit beschikbare energie en hulpbronnen te halen en zo vooruitgang te boeken en verduurzaming te garanderen. We noemen dit Life Is On.

Onze missie is om jouw digitale partner te zijn voor duurzaamheid en efficiëntie.

We stimuleren digitale transformatie gedurende de gehele levenscyclus door integratie van toonaangevende proces- en energietechnologieën met producten, monitoring, software en services die end-point met de cloud verbinden. Hierdoor is geïntegreerd beheer mogelijk voor woningbouw, gebouwen, datacenters, infrastructuur en industrieën.

Van alle internationale bedrijven zijn wij het meest lokaal actief. We zijn voorstanders van open standaarden en partnerschap in ecosystemen, waarbij de passie voor onze gedeelde waarden, inclusiviteit, elkaar versterken en een betekenisvol doel centraal staan.

APC, een topmerk van Schneider Electric, biedt batterijback-up, overspanningsbeveiliging en fysieke IT-infrastructuur binnen en buiten de traditionele IT-omgeving. Met onze APC producten en oplossingen bieden we zekerheid in een verbonden wereld. Zekerheid dat onze betrouwbare, geïntegreerde fysieke infrastructuuroplossingen gebaseerd zijn op het fundamentele uitgangspunt dat uw gegevens en informatie altijd en overal toegankelijk moeten en zullen zijn.

Bezoek onze website