Witold Kepinski - 14 oktober 2014

VMware benoemt Peter Klint tot Regional Director Benelux

Peter Klint wordt de nieuwe regional director VMware Benelux. De Deen volgt Marc Groetelaars op. Klint was eerder verantwoordelijk als manager channel and general business Nordics and Baltics. Eerder was hij managing director van VMware Denemarken. Klint werkte daarvoor bij Cisco. 

Marc Groetelaars is sinds 1 augustus Regional Director Benelux van ServiceNow, leverancier van enterprise IT-cloudoplossingen.Groetelaars was ruim anderhalf jaar Regional Director van VMware Benelux. Hij was een van de eerste werknemers van VMware Benelux.

Peter wordt bij VMware Benelux verantwoordelijk voor het commerciële succes van de regio, met focus op strategische planning, business development en alle sales-, services-, channel- en marketingactiviteiten. Peter rapporteert aan Matthew Piercy, Vice President, Northern Region, EMEA, VMware.

Peter Klint startte in juni 2010 bij VMware als country manager van Denemarken. Meer recent was hij manager van zowel de Nordics als de Baltische Staten. In deze rol was Peter verantwoordelijk voor sales en het waarborgen van de klant- en partnercontacten, en hield hij toezicht op alle bedrijfsactiviteiten in deze regio’s.

Peter heeft meer dan 20 jaar ervaring in de IT-industrie. Zo was hij 14 jaar werkzaam bij Cisco waar hij verschillende posities bekleedde, waaronder die van senior business development manager en channel manager. Deze ervaring biedt hem een solide basis in bedrijfsstrategieën en partner-communities.

Peter heeft een MBA van het Scandinavian International Management Institute. Hij studeerde daarnaast aan de Copenhagen Business School. Peter werkt vanuit het VMware-kantoor in Utrecht.

WK

ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!