Witold Kepinski - 20 februari 2017

Wilco van Bezooijen wordt Managing Director Veenman

Wilco van Bezooijen wordt Managing Director Veenman image

Wilco van Bezooijen wordt Managing Director van printing en documentspecialist Veenman uit Rotterdam. Dit meldt hij op LinkedIn. Hij volgt Dirk Olivier op die het bedrijf uit Rotterdam per 1 maart gaat verlaten. 

Wilco van Bezooijen: “Veenman is een grote speler in de kantoormarkt met advisering en implementatie van systemen en software voor document management, visual solutions en managed print services. Ik ben blij met de uitdaging om mijn kennis en ervaring voor Veenman in te zetten.”

Wilco van Bezooijen was eerder Country General Manager voor de Nederlandse divisie van de Xerox European Channels Group (ECG). In deze functie bouwde hij de indirecte verkoopstrategie in de verschillende marktsegmenten uit en was hij verantwoordleijk voor het aantrekken van nieuwe partners.

Wilco heeft diverse functies bekleed in de printing en publishing markt bij Ricoh Nederland B.V., Ricoh Europe B.V. en Kyocera Mita Nederland B.V. Tevens was hij eigenaar en managing director van Ricoh Document Center Midden Nederland. Wilco is zijn loopbaan begin jaren negentig gestart als verkoper bij Xerox.

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!