Wouter Hoeffnagel - 01 mei 2018

Dave Russel benoemd tot Vice President of Enterprise Strategy bij Veeam

Veeam benoemt Dave Russel tot Vice President of Enterprise Strategy. Russel is voormalig Vice President en Distinquished Analyst bij Gartner en heeft 28 jaar managementervaring.

Bij Veeam wordt Russel verantwoordelijk voor strategische producten en go-to-markten programma's, het leiden van industrie engagement en evangeliseren van Veeam's visie voor de Hyper-Available Enterprise. Russel gaat rapporteren aan Chief Marketing Officer Kate Hutchinson en gaat nauw samenwerken met het managementteam om Veeam's groei in het enterprise segment te versnellen.

'Een van de meest prominente personen in de sector'

"Dave's C.V. spreekt voor zichzelf; hij is één van de meest prominente personen in de sector. Het feit dat hij op dit spannende moment in onze groei toetreedt tot Veeam getuigd van het momentum van het bedrijf in de markt", aldus Peter McKay, co-CEO en directeur van Veeam. "In het afgelopen jaar zijn we exponentieel gegroeid en verdubbelen we ons succes in het Fortune 500 segment waar enterprise klanten ons platform inzetten voor hun infrastructuren. Veeam Hyper-Availability Platform is de enige oplossing die intelligente automatisering, gebouwd voor massale schalingsmogelijkheden om de hypergroei van data te beheren die door de digitale transformatie, IoT en blockchain technologieën wordt gegenereerd. Dave's ervaring en vaardigheden zullen ons helpen onze groei te en het momentum van het bedrijf te versnellen en ik ben verheugd dat hij onderdeel wordt van ons team."

"Dit is een geweldige kans om mijn 28 jaar aan managementervaring toe te passen in een sector die zich snel ontwikkeld nu enterprises de uitdagingen van data hyperkritiekheid, hypergroei en wildgroei van data te lijf gaan", zegt Russel. "Klanten hebben moeite exponentiële datavolumes op effectieve wijze te beheren en beschermen, en ik kijk ernaar uit hen te adviseren over een soepele reis naar intelligent datamanagement, hen in staat te stellen innovatie te versnellen en nieuwe digitale diensten sneller op de markt te brengen."

Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Netgear banner liggend start week 14

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!