Witold Kepinski - 12 februari 2020

Bob van Graft wordt CIO van CBR

Bob van Graft wordt CIO van CBR image

Bob van Graft wordt CIO van het CBR. Dit valt op te maken op een LinkedIn post waarbij hij aankondigt afscheid te nemen als CIO van de Vrije Universiteit (VU) Amsterdam. Iedereen wenst hem succes bij het CBR.

Van Graft meldt op LinkedIn: "Donderdag 6 februari 2020 nam ik met veel interesse afscheid van de Vrije Universiteit Amsterdam. Mijn dank gaat uit naar alle collega's, medewerkers, wetenschappers en studenten van de campus, maar vooral alle collega's in de onderwijssector. We hebben kunnen zien hoe sterk de samenwerking is tijdens de hoogwaardige presentatie van de Universiteit Maastricht als gevolg van de cyberveiligheidsaanval. Deze openheid kenmerkt de sector die ik zeker zal missen. Met haar strategisch plan 2020-2025 en verdere digitalisering staat de VU voor aantrekkelijke nieuwe uitdagingen. Het was een voorrecht om verantwoordelijk te zijn voor meer dan 4,5 jaar IT-services voor ongeveer 35.000 dagelijkse gebruikers."

Een nodige optimalisatie is nodig bij het rijbewijzenbureau CBR. Er zijn lange wachttijden voor verlenging van rijbewijzen waar tienduizenden mensen, waaronder veel bejaarden, de dupe van zijn.

Van Graft zal samenwerken met onder andere D66 kopstuk Alexander Pechtold die sinds 1 november 2019 algemeen directeur van het CBR is.

Door: Witold Kepinski

ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!