Witold Kepinski - 15 maart 2021

Hendrika Vreugdenhil start She in IT

Hendrika Vreugdenhil start She in IT image

Hendrika Vreugdenhil verlaat enterprise cloud specialist Nutanix om opnieuw voor zichzelf te beginnen. "De afgelopen jaren heb ik veel nagedacht en heb ik besloten dat ik m'n passie ga volgen en al m'n ervaring wil gaan inzetten om me te richten op het empoweren van vrouwen in de IT. Denk hierbij aan personal coaching, business coaching en masterclasses etc. M'n bedrijf gaat She in IT heten."

Vreugdenhil vervolgt: "Een aantal weken geleden heb ik besloten om na ruim 4,5 jaar Nutanix te gaan verlaten om vorm te geven aan een grote passie die ik al lange tijd heb. Na 10 jaar bij grote Amerikaanse bedrijven te hebben gezeten is het voor mij tijd om opnieuw het ondernemerschap op te zoeken en vandaag is de lancering van www.she-in-it.com She in IT is opgericht om vrouwen in de IT te empoweren om hun dromen na te jagen, stevig in hun schoenen te staan, hun skills en carrière te maximaliseren en het beste uit zichzelf te halen!"

Waarom specifiek vrouwen in de IT? "De IT is nog steeds een vooral door mannen gedomineerde markt en het kan als vrouw behoorlijk uitdagend zijn om in de IT een carrière op te bouwen. Dat is in ieder geval mijn ervaring geweest in de afgelopen 20 jaar, dit terwijl er volop kansen liggen voor vrouwen en het ook ontzettend leuk en uitdagend kan zijn om in de IT te zitten", alfus Vreugdenhil. Door een veelzijdige IT-carrière van ruim 20 jaar, de verkoop van eXpertise-IT, het coachen van internationale karateteams en mijn eigen internationale trackrecord heb ik een flinke set aan best practices ontwikkelt die ik met She in IT ga inzetten zodat vrouwen en jonge meiden in de IT hun “mannetje” kunnen staan en excelleren in wat ze doen!"

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
CompTIA Community Benelux BN 7-31 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!