Witold Kepinski - 24 maart 2021

Erik de Geus aangesteld als Senior Regional Director VMware Benelux

Erik de Geus aangesteld als Senior Regional Director VMware Benelux image

VMware heeft Erik de Geus benoemd tot Senior Regional Director Benelux. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het management, de business operations en strategische planning van VMware in Nederland, België en Luxemburg. Hij zal zich bezighouden met het versterken van relaties met organisaties in de regio, het faciliteren van optimale samenwerking met partners en het toevoegen van strategische waarde voor klanten.

Aangezien Erik de Geus al meer dan elf jaar voor VMware werkt, is hij geen onbekende voor de medewerkers, partners en een groot aantal klanten van het bedrijf. Voordat hij de nieuwe functie van Senior Regional Director accepteerde, bekleedde hij diverse functies binnen VMware Benelux. De meest recente was Director Enterprise Netherlands, waarin hij verantwoordelijk was voor het aansturen van het Enterprise Account Team. Voordat De Geus bij VMware ging werken, vervulde hij diverse account managementrollen bij IBM, waar hij zijn carrière is gestart.

“Ik ben verheugd dat we Erik de Geus hebben kunnen aanstellen als Senior Regional Director Benelux. Zijn diepgaande ervaring en kennis van de regio zijn zeer waardevol en zorgen ervoor dat we blijven groeien in onze rol als strategisch adviseur voor onze klanten en dat we waardevolle mogelijkheden blijven ontwikkelen voor onze partners. Erik zal een belangrijke rol spelen in het verdere succes van VMware in Nederland, België en Luxemburg”, zegt Duncan Greenwood, VP Northern Europe van VMware.

“Ik ben vereerd dat ik de mogelijkheid krijg om VMware in deze rol te kunnen vertegenwoordigen samen met al mijn collega’s in de Benelux. We mogen trots zijn op wat we de afgelopen jaren met elkaar bereikt hebben en hoe we een groot aantal klanten geholpen hebben om snel en flexibel te kunnen inspelen op de veranderende markt”, aldus Erik de Geus. “Wat echter misschien nog belangrijker is, is de bijdrage die we hiermee hebben geleverd aan het reduceren van de carbon footprint en dat klanten profiteren van flexibiliteit bij het moderniseren van hun applicaties. Ik ben ervan overtuigd dat we met het team dat we nu hebben, met ons partner ecosysteem en de huidige en toekomstige VMware-technologie de digitale transformatie bij onze klanten verder vorm kunnen geven.”

Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Netgear banner liggend start week 14

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!