Witold Kepinski - 29 juni 2021

Kees Verhoeven spreekt op Dutch IT Channel Golf Cup

Kees Verhoeven spreekt op Dutch IT Channel Golf Cup image

Voormalig Tweede Kamerlid Kees Verhoeven, meermaals verkozen tot IT-politicus van het jaar en voormalig woordvoerder Digitalisering bij D66, spreekt tijdens de Dutch IT-channel Golf cup op dinsdag 21 september 2021 op Het Rijk van Nunspeet. De flights voor deze volledig verzorgde golfdag zijn uitverkocht maar er is nog wel ruimte om deel te nemen aan een golfclinic.

Tijdens deze 8e editie komt de Nederlandse IT-business samen om in een goede ambiance te golfen en netwerken. De dag start met een contentprogramma met als speciale gast Kees Verhoeven. Onlangs werd bekend dat de tech-politicus in de Tweede Kamer een punt heeft gezet achter zijn Kamerlidmaatschap. In die periode heeft hij zich sterk gemaakt voor meer aandacht voor digitalisering in de politiek. Verhoeven is nu werkzaam als eigenaar van zijn Bureau Digitale Zaken dat bedrijven en overheden adviseert over digitale vraagstukken.

Verhoeven is sinds kort toegetreden als adviseur Digitale Transformatie bij de Dutch Data Center Association (DDA), de brancheorganisatie voor datacenters in Nederland en de Fiber Carrier Association (FCA), de brancheorganisatie voor digitale connectiviteit in Nederland.

Verhoeven spreekt tijdens de ochtendsessie hoe hij samen met de sector zich gaat inzetten voor een duurzame en toekomstbestendige digitale infrastructuur.

Golfclinic

De Dutch IT-channel golf wedstrijd is uitverkocht, maar er zijn nog plaatsen voor een leuke golfclinic met wedstrijd in de baan op deze volledige verzorgde golfdag..

Wilt u meer weten over deelname mogelijkheden van de Dutch IT Channel Golf Cup neem dan contact op met:

Yvonne Bansagi

Telefoon: 06-23530399

Email: y.bansagi@dutchitchannel.nl

Wij hopen u op 21 september 2021 weer te mogen begroeten!

CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024
Datacollectief BN 13-05-2024 tm 03-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!