Witold Kepinski - 13 juli 2021

Norbert Derickx wordt Operationeel Directeur bij IT Circle Nederland

Norbert Derickx wordt Operationeel Directeur bij IT Circle Nederland image

Norbert Derickx start 1 augustus als Operationeel Directeur bij IT Circle Nederland. Na veel managementfuncties bij bedrijven als VGZ, YACHT tot aan Saxion gaat Norbert nu aan de slag bij IT Circle Nederland.

“We zijn erg blij met deze uitbreiding op directieniveau. Naast zijn jarenlange IT kennis en community ervaring, brengt Norbert vooral veel enthousiasme met zich mee. Hij is de aangewezen persoon om onze groei op een verantwoorde wijze te versnellen. Het is een vanzelfsprekende keuze”, aldus Karen van der Zanden.

Norbert Derickx: "Elke organisatie, ongeacht de sector waarin zij zich begeeft doorloopt een digitale transformatie. Bij de één vindt dit gepland en bij de ander ad-hoc plaats. Deze digitale transformatie heeft impact op organisatie, mens en werk waarbij de technologie een driver is of kan zijn om veranderdoelen te bereiken. Dat maakt ook dat IT niet alleen gaat om informatietechnologie, maar ook hoe je gebruik makende van de juiste technologie(n) de digitale transformatie kan vormgeven en jouw doelen kan bereiken. De verandering van cultuur en werkwijze is in deze het meest spannend en niet zo zeer de harde technologie. Met de komst van Covid-19 hebben organisaties en instellingen versneld de transitie naar online werken en leren doorgevoerd, immers de techniek was reeds beschikbaar. Nu zie je vooral de acute vragen ontstaan om bestendiging van de nieuwe werk- en leerwijze in een hybride landschap. Dat maakt ook dat organisaties en medewerkers nu erbij gebaat zijn om snel nieuwe best practices te delen of tot zich te nemen. Dat kan niet zonder een goed werkende en dynamische IT community waarin het delen van kennis als vanzelfsprekend en leuk ervaren wordt."

Derickx vervolgt: "IT Circle Nederland laat zien dat zij dankzij een gedreven team en betrokken leden dit netwerk biedt op strategisch, tactisch en operationeel niveau en zonder inmenging van IT-leveranciers en IT-consultancy. "De verbindende en aanjagende rol van IT Circle Nederland verleidt mensen om actief kennis te delen en draagt toe aan de versnelling van de digitale transformatie in al haar facetten. Met mijn netwerk, kennis en ervaring van IT en leidinggevende kwaliteiten wil ik IT Circle Nederland, samen met het team en haar leden, uitbouwen tot dé toonaangevende IT community van Nederland. Ben je geïnspireerd geraakt en wil je graag weten wat wij voor jou en jouw organisatie kunnen betekenen, neem dan contact op mij via norbert.derickx@itcircle-nederland.nl of LinkedIn."

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5 Infopulse BW 13-06-2024 tm 20-06-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!