Witold Kepinski - 31 januari 2022

Sandra Mansour wordt Dell Synergy Acceleration Team Lead VMware Benelux

Sandra Mansour wordt Dell Synergy Acceleration Team Lead VMware Benelux image

Sandra Mansour (foto), voorheen zeven jaar werkzaam bij Veeam, is per 1 februari 2022 bij VMware aangesteld als Dell Synergy Acceleration Team Lead Benelux. Haar belangrijkste taak is het initiëren, orchestreren en verbeteren van business development activiteiten tussen de bedrijven.

Mansour is geen onbekende in de hardware wereld en heeft veel ervaring opgedaan in diverse posities bij Digital Equipment, Compaq en HPE. Het VMware Dell Synergy Acceleration Team, afgekort DSAT wordt via VMware EMEA aangestuurd. In de belangrijkste regio’s is er al enige tijd geïnvesteerd in focus teams waardoor er dedicated VMware presales-sales en support kennis bij Dell aanwezig is.

Dell en VMware volgen na vijf jaar hun eigen weg en opereren weer als een onafhankelijke entiteit. Oprichter Michael Dell benadrukt dat de afsplitsing van VMware en Dell extra kansen biedt en blijft investeren in de relatie tussen de bedrijven. Hij heeft dan ook een belang aangezien hij grootaandeelhouder is van VMware en Dell. VMware CEO Raghu Raghuram benadrukt dat het dankzij de spin-off het ‘Zwitserland’ wil worden van multicloud oplossingen in de IT-industrie. Partners die eerst concurrent van Dell waren kunnen VMware nu op een neutralere manier benaderen. Hij benadrukt dat de samenwerking met Dell intensief blijft en dat ze nog steeds veel zaken met elkaar doen. Hij ziet deze spin-off als het beste van twee werelden.

Sandra Mansour: “Je dient in deze rol gezamenlijk te bepalen wat goed werkt door proactief en adaptief te zijn. Hierdoor leer je hoe je het beste uit mensen, oplossingen en processen kunt halen. We werken in een innovatieve markt waardoor we doorlopend voorbereid dienen te zijn op verandering en de wensen van onze klanten. Of het nu gaat om de impact op de bedrijfsvoering van een leverancier een partner of een klant, het is voor alle belanghebbenden cruciaal dat de ontwikkeling en uitrol van onze VMware en Dell oplossingen, zoveel mogelijk, soepel en voorspelbaar verlopen.”

Mansour vervolgt: “Dit kan best uitdagend zijn en al helemaal in deze bijzondere tijd van cybercrime en pandemie omdat we op meerdere fronten te maken hebben met schaarste. Hierdoor dienen we creatiever te zijn in de ontwikkeling van IT innovatie en de inzet van beschikbare resources. Dit kan met VMware als platform leverancier dan ook flexibel, on-premise, of-premise en multicloud based. Ik ben dan ook trots en enthousiast om deel uit te maken van twee toonaangevende IT leveranciers. Ze zijn voorzien van een technologisch innovatief en relevant portfolio en een professioneel delivery model waar ik de komende jaren zeer zeker groeimogelijkheden verwacht.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!