Wouter Hoeffnagel - 29 april 2022

Dennis Kozak benoemd tot COO bij Ivanti

Dennis Kozak benoemd tot COO bij Ivanti image

Ivanti zet de groeistrategie van het bedrijf voort met de benoeming van Dennis Kozak (foto) tot chief operating officer (COO) met ingang van 25 april 2022. Als COO houdt Dennis toezicht op de marketing van Ivanti, de wereldwijde sales, customer experience en operationele taken.

Dennis Kozak kent een succesvolle staat van dienst waar het gaat om het bevorderen van omzetgroei, het aangaan van partnerschappen en het integreren van acquisities. Hierbij richt zich onder meer op innovatie en culturele transformaties.

Klanten en partners ondersteunen

“Dennis’ staat van dienst bij het ondersteunen van organisaties met een groeipatroon dat vergelijkbaar is met dat van Ivanti, zal ons dit jaar, waarin we onze missie blijven uitvoeren om de Everywhere Workplace te beveiligen en mogelijk te maken, ten goede komen,” aldus Jeff Abbott, CEO van Ivanti. “Gebruikmakend van het momentum van vijf acquisities in de afgelopen zestien maanden, zal Dennis operational excellence en best practices gebruiken om Ivanti naar het volgende niveau te brengen. Onze uiteindelijke doelen zijn om onze klanten en partners te helpen hun gewenste bedrijfsresultaten te realiseren en tegelijkertijd onze medewerkers een ongelooflijke kans te bieden om te floreren. Dennis is de juiste leidinggevende om deze missie aan te jagen.”

Dennis Kozak heeft meer dan 25 jaar ervaring in het aansturen van strategie en sales, terwijl hij relaties ontwikkelt om de doelen van een organisatie te bevorderen. Meest recentelijk bekleedde hij leidinggevende functies bij Avaya. Daarvoor was hij 23 jaar in dienst bij CA Technologies, waar hij leidinggaf aan afdelingen zoals wereldwijde (channel)verkoop en -strategie, en wereldwijde transformatie om een nextgen portfoliostrategie te ontwikkelen. Zijn ervaring, visie en focus zijn een directe match met de volgende evolutiestap van Ivanti.

Partnerprogramma versterken

Vooral de schat aan channel-ervaring die Dennis Kozak meebrengt zal het momentum van het partnerprogramma van Ivanti versterken. Als onderdeel van zijn rol als hoofd van de wereldwijde channels bij Avaya zorgde hij voor ongeveer 70 procent van hun totale omzet. In deze rol leidde Dennis de wereldwijde sales en strategie van het kanaal en stimuleerde hij groei en winstgevendheid door het succes van een uitgebreid wereldwijd netwerk van partners, distributeurs en wederverkopers te ondersteunen. Ook leverde hij programma’s op om alle wegen voor partners naar de markt aan te boren, op te leiden of te versterken voor on-premises, private en public cloud oplossingen.

“Ik volg Ivanti al een tijdje en ben ongelooflijk onder de indruk van Jeffs leiderschap, de passie en kennis van het team en de visie van het bedrijf om de ervaring van IT en werknemers in deze Everywhere Workplace-omgeving te verbeteren,” aldus Dennis Kozak. “Ik zag waar mijn ervaring en achtergrond waarde konden toevoegen in de volgende evolutiestap van het bedrijf en wilde daar deel van uitmaken. Ik heb er ontzettend veel zin in om me bij dit team te voegen.”

Infopulse BW 13-06-2024 tm 20-06-2024 Zscaler BW 04-06 tm 18-06-2024
Darktrace BN en BW 04-06-2024 tm 18-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!