Redactie - 22 mei 2022

Michel van Teijlingen ontvangt Dutch IT-channel Editors Choice Award

Michel van Teijlingen ontvangt Dutch IT-channel Editors Choice Award image

De redactie van Dutch IT-channel reikt voor 2021 de speciale Editor's Choice Award uit aan Michel van Teijlingen, Managing Director Netherlands bij SoftwareONE. Onder meer zijn inzet bij de succesvolle transitie van SoftwareONE van puur 'licentiehuis' naar een volwaardige aanbieder van managed services, is voor de redactie reden geweest om Van Teijlingen deze blijk van waardering te geven. De speciale award werd uitgereikt tijdens de zevende editie van de Dutch IT-channel Awards in Studio 21 Hilversum door hoofdredacteur Witold Kepinski en presentatrice Nance Coolen.

Michel van Teijlingen (45) is een alom gewaardeerd persoon binnen het Nederlandse IT-channel en was bij de redactie van Dutch IT-channel al langer in beeld voor deze jaarlijks uitgereikte prijs. Zelf noemt hij de award 'een mooie bevestiging' van wat hij in de afgelopen 24 jaar voor het Nederlandse IT-kanaal heeft mogen betekenen.

Van Teijlingen begon zijn carrière in 1998 als accountmanager bij PC-Ware en kwam via overnames bij COMPAREX en SoftwareONE terecht. Bij SoftwareONE schopte hij het tot Managing Director Netherlands en Board Member, en sinds vorig jaar oktober Federation Lead, een regioverantwoordelijkheid voor de gehele Benelux.

Waardering oogstte Michel van Teijlingen onder meer met zijn inzet om de overname van COMPAREX door SoftwareONE in 2019 zonder personeelsverloop te laten verlopen. Ook had hij een groot aandeel in het neerzetten van een Nederlandse organisatie van tachtig mensen voor het relatief nieuwe services aanbod van SoftwareONE.

Wegens ziekte legt Michel van Teijlingen vanaf 1 mei zijn werkzaamheden voor SoftwareONE neer, om meer tijd te kunnen besteden aan zijn vrouw en drie kinderen. Wel blijft hij op afstand actief in een meer adviserende rol.

Namens het team en de redactie van Dutch IT-channel

Jeroen Bordewijk en Witold Kepinski

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!