Martijn Kregting - 28 juni 2022

Dataiku stelt Bridget Shea aan als Chief Customer Officer

Dataiku stelt Bridget Shea aan als Chief Customer Officer image

Dataiku stelt Bridget Shea aan als Chief Customer Officer. Shea heeft al enkele jaren in een adviserende rol nauw samengewerkt met het Dataiku-managementteam. Zij brengt volgens de aanbieder van het platform voor ‘Everyday AI’ veel expertise op het gebied van data science en analytics met zich mee. Daarnaast heeft Shea een bewezen staat van dienst in het managen van grote wereldwijde customer success en sales teams binnen snelgroeiende softwarebedrijven.

Voordat ze bij Dataiku aan de slag ging, was Shea de CCO van collaborative intelligence-bedrijf Mural. Ook heeft ze internationale teams geleid met een focus op sales en customer succes bij Datorama, TellApart, en Yext. Naast haar rol als adviseur voor customer succes bij Dataiku, heeft ze geadviseerd bij dbt Labs, Hex, Heap. Momenteel is ze bestuurslid bij Xeneta. Shea gaat werken vanuit het hoofdkantoor van Dataiku in New York.

"Bridget brengt waardevolle ervaring mee naar Dataiku; ze heeft in het verleden verschillende leidinggevende functies bekleed bij multinationale data- en software-organisaties", zegt Florian Douetteau, medeoprichter en CEO van Dataiku. "Ze is een expert in het navigeren door de complexiteit die komt kijken bij het werken met een groot aantal wereldwijde, grootzakelijke organisaties. Ik ben ervan overtuigd dat ze goed bij ons team zal passen."

Voormalig CCO, Kurt Muehmel, blijft bij Dataiku en zal later in het jaar een nieuwe leiderschapsrol binnen de organisatie op zich nemen.

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024
Schneider Electric BN start week 27 tm week 29

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!