Witold Kepinski - 04 juli 2022

TIE Kinetix benoemt nieuwe Senior Account Manager voor de Verenigde Staten

TIE Kinetix benoemt nieuwe Senior Account Manager voor de Verenigde Staten image

TIE Kinetix, speler in supply chain-digitalisering, is verheugd aan te kondigen dat Schelley Moran is benoemd als Senior Account Manager voor de Verenigde Staten. Schelley Moran brengt meer dan 25 jaar directe verkoopervaring in EDI, B2B, en Cloud/SaaS integratie mee naar TIE Kinetix. Voordat zij bij TIE Kinetix kwam, bekleedde zij verschillende verkoopfuncties in de EDI-industrie, waarin zij de verkoop stimuleerde om constant de omzetdoelstellingen te halen en te overtreffen.

Als Account Manager voor TIE Kinetix in de Verenigde Staten, is Schelley verantwoordelijk voor het beheren van bestaande accounts en het creëren en onderhouden van relaties met nieuwe klanten. Schelley's inzet om de verwachtingen van de klanten met wie ze werkt te overtreffen, maakt haar een aanwinst voor het TIE Kinetix-team.

David Fullen, Country Manager van TIE Kinetix US, zegt: "We waren erg blij dat Schelley ons team kwam versterken vanwege haar jarenlange ervaring in EDI en Cloud/SaaS-integratie, en vanaf haar eerste week bij TIE Kinetix is Schelley's professionaliteit met klanten opgevallen. Ze heeft haar kennis van EDI en toewijding aan elke klant bewezen door haar harde werk, en ze zal essentieel zijn in het helpen van TIE Kinetix om door te gaan met het bereiken van de doelen die we hebben gesteld voor ons bedrijf. Elke klant die met Schelley samenwerkt is in goede handen."

Schelley Moran zegt: "Ik heb genoten van een lonende en langdurige relatie met TIE Kinetix die begon toen ik hun partnerschap bij een ander bedrijf beheerde. Ik ben altijd onder de indruk geweest van de visie van het leiderschap van TIE Kinetix en de toewijding van de TIE Kinetix-teams bij het ondersteunen en uitbreiden van hun klantenbestand met uitzonderlijke oplossingen en diensten. Ik kijk er naar uit om mijn ervaring en kennis op het gebied van EDI en B2B in te zetten om samen met klanten hun 100% digitaliseringsdoelen te bereiken met onze FLOW Partner Automation oplossing. Deelnemen aan het team van TIE Kinetix en bijdragen aan deze prestatie is een spannende volgende stap in mijn carrière."

Zscaler BW 04-06 tm 18-06-2024 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6
Darktrace BN en BW 04-06-2024 tm 18-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!