Wouter Hoeffnagel - 23 februari 2016

Axis Communications breidt zijn team uit

Axis Communications, producent van IP-beveiligingsoplossingen, kondigt personeelsuitbreiding aan bij drie afdelingen. Jan-Bart Mul gaat aan de slag als Manager Engineering en Training Middle Europe (DACH en Benelux). De nadruk ligt in deze functie zowel op de verdere uitbouw van de Axis Communications Academy als op het bieden van ondersteuning voor de afdeling Pre-Sales Support. Sinds februari is Esther Noorman gestart in het marketingteam voor de Benelux en met ingang van april is Pontus Nilsson verantwoordelijk voor nieuwe aanstellingen en Human Resources.

Jan-Bart Mul was eerder op Europees niveau functies actief als Product Marketing Manager en Manager Technical Support. In zijn meest recente rol was hij als Global Training Manager bij Bosch Security Systems BV in Eindhoven verantwoordelijk voor het wereldwijde scholingsprogramma in de businessunit Video. De kennis die hij op dat gebied heeft opgedaan, kan Mul nu inzetten bij de verdere ontwikkeling van de Axis Communications Academy. Hij krijgt hierbij ondersteuning van vier ervaren trainers in de regio Middle Europe.

Mul zal zich tevens bezighouden met Pre-Sales Support en andere dienstverlening. Het centrale doel is de dienstverlening aan partners en klanten verder te optimaliseren, om tegemoet te kunnen komen aan zelfs de meest specifieke eisen uit de verschillende marktsegmenten. Op dit moment worden hiervoor in de regio Middle Europe en Zweden in totaal veertien medewerkers ingezet.

Esther Noorman
De tweede nieuwe aanwinst is Esther Noorman die begin februari gestart is in het Channel Marketing-team. In deze functie is zij verantwoordelijk voor de marketingactiviteiten die samen met partners uitgevoerd worden. Zij zal zich tevens bezighouden met het organiseren van een breed scala aan evenementen en beurzen in België, Nederland en Luxemburg. Esther heeft in haar carrière ervaring opgedaan onder meer in PR, event management en marketing in de automobielindustrie.

Pontus Nilsson
Pontus Nilsson is eerder actief geweest als Human Resources Manager bij personeelsbemiddelaar Academy Work Germany en studeerde Human Resource Management in Linköping. De Zweed gaat vanaf april bij Axis Communications aan de slag als HR-manager en heeft als taak de werkomgeving bij Axis te behouden en te versterken.

SentinelOne BW 04-09-2023 tm 16-10-2023 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Arctic Wolf BN Gated Content

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!