Witold Kepinski - 10 maart 2016

Michael Boot wordt nieuwe Commercieel Manager 4Launch

Michael Boot wordt nieuwe Commercieel Manager 4Launch image

Per heden is bij 4 Launch Michael Boot (48) in dienst getreden als Commercieel Manager. In zijn functie gaat hij het stroomlijnen van processen binnen de organisatie op zich nemen tezamen met het uitbreiden van het huidige E-commerce model. Eerder werkte Boot bij bedrijven als Redcoon Benelux en Mediamarkt.

In zijn nieuwe functie zal Boot zich bezighouden met het samenbrengen van verschillende disciplines en afdelingen. “4Launch heeft een pick-up-point en showroom met een logistiek centrum waar alles volledig in eigen beheer is. Hiermee zijn alle ingrediënten aanwezig voor het ultieme multidisciplinaire e-commerce model”, aldus Boot. Boot ziet kansen om verder uit te breiden op het gebied van consumer electronics, zodat klanten het gehele portfolio aan technologie bij 4Launch kunnen vinden. Het inrichten van de showroom naar een experience room staat ook al in de planning. Het is de bedoeling dat men hier optimaal kan genieten van techniek zoals deze hedendaags te koop is. Boot: “Hier vallen droom en werkelijkheid samen.”

Boot heeft 32 jaar retail en etail ervaring en neemt daarbij kennis mee die onmisbaar is. De overstap naar 4Launch was voor Michael een logische keuze: “Door de dynamische marktontwikkeling in de retail ben ik bij 4Launch terecht gekomen. De mogelijkheden sluiten aan op mijn langetermijnvisie. Eén ding is duidelijk: we love Tech. Bij ons kun je terecht voor de laatste gadgets en nieuwste innovaties. Efficiency, expertise, experience zijn wat mij betreft de sleutelwoorden.”

Infotheek

4Launch is sinds 10 oktober 2015 officieel onderdeel van Infotheek Groep. Guido Raaijmakers, oprichter van 4Launch en nu E-commerce Director van Infotheek: “E-Commerce heeft een enorme impact op vrijwel alle divisies in een bedrijf. Denk daarbij aan IT, klantenservice en het volledige supply chain management. Door ons IT-platform volledig in eigen beheer te optimaliseren, kunnen we binnenkort gaan uitrollen over heel Europa. Ik ben blij dat Michael met zoveel passie voor het vak samen met mij die droom werkelijkheid kan maken”.

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Claranet BW 11-09-2023 tm 25-09-2023
canalys BW 7 juli tm 2 okt 2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!